icon

Recepty s tarhoňou

Včera o 19:24

Poradíte mi dobrý recept s tarhonou vhodný aj pre trojročné dieťa

barka1
Včera o 19:29

Tarhona je priloha. Dá sa použít miesto ryze. Vobec nepotrebuje specialny recept.
Takže cokolvek, co máte radi a jete to s ryzou.
Mimochodom, 3r už je všetko s rodičmi, nie?

klarissa25
Včera o 19:38

3 rocne uz papa vsetko normalne ako aj dospeli…

anonym_8f143d
Včera o 20:09

Ja som minule robila klasiku.
Kuracie kocky na cibuľke, brokolica, podusika som vo vývare. Nakoniec som dochutila uz len jemne, trocha pretlaku. A targona ako príloha.

anonym_a4b2eb
Včera o 20:14
@klarissa25

3 rocne uz papa vsetko normalne ako aj dospeli…

@barka1 ale ona chcela poradit recept a ziadny si neporadila a
@klarissa25 ty tiez nie. Ved ked sa pytam na recept tak chcem tip na kombinacie a dochutenie ..nie konikovske mudrovanie.

Autorka my mame v oblube bravcove na hrasku a dochutene trochu s paradajkovym pretlakom. Alebo ked si vygooglis falosny spanielsky vtacik to tiez robim s tarhonou.

anonym_0953e9
Včera o 20:18

ja lubim tarhonove rizoto s kuracim masom, velmi rychle jedlo ked pouzijem mrazenu zeleninu

luciaruz
Autor odpoveď zmazal
slavomira236
Včera o 21:05
@anonym_0953e9

ja lubim tarhonove rizoto s kuracim masom, velmi rychle jedlo ked pouzijem mrazenu zeleninu

@anonym_0953e9 tiez mam rada.

barka1
Dnes o 05:57
@anonym_a4b2eb

@barka1 ale ona chcela poradit recept a ziadny si neporadila a
@klarissa25 ty tiez nie. Ved ked sa pytam na recept tak chcem tip na kombinacie a dochutenie ..nie konikovske mudrovanie.

Autorka my mame v oblube bravcove na hrasku a dochutene trochu s paradajkovym pretlakom. Alebo ked si vygooglis falosny spanielsky vtacik to tiez robim s tarhonou.

@anonym_a4b2eb predpokladam, že priemerne inteligentny človek moju "radu" pochopí.

anonym_a4b2eb
Dnes o 08:16
@barka1

@anonym_a4b2eb predpokladam, že priemerne inteligentny človek moju "radu" pochopí.

@barka1 ale ona nechcela radu…ale inspiraciu…a to by mal pochopit aj blbec