Už pečiete medovníky?
Ci je este cas?
Ešte nie.
Začínam piecť na Mikuláša
ja zajtra vecer urobim cesto a v sobotu budeme piect.
nie, veď ešte ani len advent nezačal. Ja pečiem pár dní pred Vianocami.
My budeme piect, ale zjeme este hned tento vikend. 😅
@dskjhfdlkdjhl asi ani my nevydrzime cakat a spravime si tento vikend,mame hned makkucke😍
Deti už napiekli, aj sme ich zjedli... 😂
@galganka to do Vianoc date este zo 2davky🤭
prave dnes chceme zrobit 1. davku, to samozrejme zjedia este dnes 🙂
Cez víkend urobim cesto nielen na medovníčky, ale kedy začnem piecť ešte neviem.
Ešte nie
Ja som robila min. týždeň zlepované medovníčky a tie sa hneď zjedli, Klasické perníčky budem piecť okolo 15.
Už sme piekli, odložila som ich
My aj 4 ešte 🫣😂
Nie a ani nebudem skoro, potom na vianoce už nik nemá chuť na to..
Este nie. Mozno v nedelu, ale tak ze to coskoro zjeme. Urcite to nebudem nechavat do Vianoc, to je uz pre mna stare. Peciem cerstve 🙂
Ja nepečiem vobec, ale tento rok asi nieco tesne pred Vianocami. Beztak clovek cez sviatky priberie a keby zacnem 1.12. tak to preboha kolko naberiete? Mesiac sa obzierat.
u nás je už prvá várka zjedená 😂 piekli sme v nedeľu -> vždy to tak robím, nasýtime sa a tie ďalšie potom vydržia dlhšie 🙃
My už sme spratali 2 dávky...
@natalienka12 Preco by sme sa mali obzierat? Neviem ako ty alebo ini, ale neupeciem babovku, dam si medovnik. Nekupim si horalky, zjem medovnik.
Ale ja peciem normalne mnozstvo a zopar druhov, ziadne sialenstvo, ozaj len tolko co viem ze sa v rozumnom mnozstve zje.
Ani co sa tyka jedla, tak sa neprezierame, doprajeme si o trosku viac a dni su trosku lenivejsie, ale ziadne obzerstvo a priberanie sa u nas nekona 🤷♀️
@natalienka12 nula celá nič, tak ako každý rok. To treba vedieť prekladať, pekne medovník - šalát - medovník... A máš to... 😂💪 Samozrejme reč je o vianočnom šaláte, žiadna zelená strava pre kozičky 😂
Zajtra zarabam cesto v nedelu vykrajujeme
ja ich idem piecť prvý krát v živote asi budúci víkend , tak som zvedavá ako to dopadne ...
Ja sa chystám po 15tom 🙂
Najskôr o dva týždne 🌲
My už máme napečené🙂

My máme domácu tradíciu piecť medovníky na Luciu
Teraz je ešte skoro, do Vianoc by sme ich zjedli