icon

Varenie v MioMate

denike
5. mar 2014

Ahojte maminy, zaobstarala som si MioMat na varenie kasiciek, mliek, polievok a dzusov, pretoze sa u nas blizi obdobie dokrmovania. Chcem sa obratit na tie z Vas, ktore ho pouzivate, ci by ste mi vedeli poradit nejaky fajny receptik, ktory mate overeny aj mimo tych, ktore sa uvadzaju na stranke a nie len pre deti 🙂 budem rada, ked tu budeme moct nejake receptiky sharovat ;)

Varenie v MioMate
blumka
19. aug 2016

@radka444 ahoj, prosim ta, ako robis ryzove mlieko v miomate? Cisto ryzove. Na ich stranke je len ryzovo kokosove, tak neviem ci len staci ten kokos zamenit za ryzu, cije iny pomer. A ako z varenej ryze? Kolko odmeriek? Vdaka 😉

radka444
19. aug 2016

@blumka Úprimne, nerobievam ryžové mlieko. Ale ak by som ho predsa len išla robiť, spravím ho ako všetky ostatné. Čiže jedna odmerka ryže (varenej alebo surovej), zaliať vodou po rysku a pustiť stroj a potom precediť. Nemyslím, že sa na tom niečo dá pokaziť 🙂

mariadarina
19. aug 2016

@blumka
@radka444
Ciste ryzove mlieko na stranke Miomatu neodporucaju preto, lebo vykypi. Mam odskusane. Musi sa s niecim skombinovat, napr. s tym kokosom.

radka444
19. aug 2016

@mariadarina Ja som ho kedysi skúšala robiť, kým som ryžu jedla a z tej jednej odmerky mi nevykypelo nič. Zase tak dlho sa to nevarí. Ale nehádam sa, mohlo sa stať... Asi iné okolnosti 🙂

blumka
19. aug 2016

@mariadarina ved preto sa pytam, ze samu ryzu neodporucaju ani v kasi ani v mlieku.

@radka444 vdaka za odpoved 😉 asi mi neostava ine len skusit 😉

lumarque
24. aug 2016

Ahojte nepredá niekto miomat raw?

december
31. okt 2016

Na predaj cena 50 eur.plus posta

lienkalenka7
31. okt 2016

@december ahoj ako casto si ho pouzivala ?

december
31. okt 2016

Nepouzivala som ho dlho.bol to darcek .polievky som v tom len robila a dlhsie uz len stoji
@lienkalenka7

lienkalenka7
31. okt 2016

@december rastlinne mlieka si v nom neskusala robit ?

december
31. okt 2016

@lienkalenka7 nie take nie.uz je aj predany😀😀

lumarque
31. okt 2016

@lienkalenka7 ahoj ja robievam rastlinne , lepsie ako len mixerom...

smesmesmejko
31. okt 2016

@december zaváhala som 10min kým som popozerala recenzie a už ho nemáte ☹ škoda

janulikds
8. nov 2016

No tak po dva a pol roku mi moj miomat odisiel 😕 a kedze som ho vyuzivala uz len na mliecka, tak som si kupila ChufaMix.

eetynka
12. nov 2016

@janulikds co sa s nim stalo? :/

tamichloe
12. nov 2016

@janulikds co je to za stroj?das link?

tamichloe
12. nov 2016

@janulikds ltore mliecko vhutilo najbiac tbojim deťom? U nas som neuspela.... Ale do varenia je skvele,koláčikov

skylarr
15. nov 2016

Ahojte, nepredava niekto miomat?

sueeee
16. nov 2016

Caute zienky, chcem sa vas spytat, ci pri vareni v miomate/vitamate su vone pokrmov intenzivne, ako pri klasickom vareni. Byvam v jednoizbovom byte a pri vareni citit vsade vsetko. A skusal niekto z vas pohankove mlieko z pohanky? Dakujem 🙂

tamichloe
16. nov 2016

@sueeee nie su take intenzivne,normalka

sarahsa
16. nov 2016

@monikaken pri vyrobe makoveho mlieka mi kypí musim ho reklamovat ,asi ma zle zahnute noze

denike
autor
16. nov 2016

@sueeee citit vonu varenia, ale nie je to v celom byte, ako ked varis klasicky v hrnci

xfenix
16. nov 2016

@december este ho mate aktualny?

tamichloe
16. nov 2016

@xfenix je predaný píše vyššie 🙂

december
16. nov 2016

@xfenix nie.uz je predany

sueeee
16. nov 2016

@denike DAKUJEM