icon

Zdravé recepty na raňajky

8. dec 2025

Ahojte, chcem zhodit nejaky tuk, svaly mam ale chyba mi mozno 7kg dat dole, pravidelne cvicim ale doteraz som jedla normalne aj kvazi nezdravo pasteky atd a chcem teraz nabehnut na zdravu stravu. Chcela by som vlocky robit. Mate nejake oblubene? V tescu som videla bonavita minutkove. Ako si ich vy pripravujete aby boli chutne a zdrave? Pripadne co ranajkujete?

anonym_ce3a8c
8. dec 2025

Vločky jemné , bez príchute a sušeného ovocia, čisto len pomleté vločky
Tvaroh čisty neochuteny odtucneny
Orechy vlašské /slnečnicove semienka
Ovocie akékoľvek

Dám do misky a raňajky sú hotové

Alebo všetky vyššie spomenuté ingrediencie pomixovane mixérom (kde pridám ryžové mlieko) a mám nápoj

svetlonos
8. dec 2025

@anonym_autor
uvarim obycajne vlocky vo vode, nastruhane jablko/hruska alebanan a bobulove ovocie/ orechy/ skoricu. Mozes pridat jogurt alebo uvarit namiesto vo vode v xy druhoch mlieka.

biba_18
8. dec 2025

ja kupujem jemné vločky s vlákninou. 50 g. do toho 100-120 g ovocia, 5 g chia, nejaké oriešky a 180 g bieleho jogurtu. budeš najedená 3-4 hodiny…
tieto. ja ich kupujem v tescu
https://www.fitboy.sk/emco-ovsene-vlocky-jemne-...

nevarím, nenechávam na noc, iba zalejem horúcou vodou

anonym_7ec329
8. dec 2025

Ak chceš schudnúť, tak zredukuj sacharidy….ja jem na raňajky buď vajcia na rôzne spôsoby so zeleninou alebo jogurt s cakankovym sirupom, ovocím, chia a inými semienkami, orechmi alebo orechovým maslom

kiki68
8. dec 2025

Ja si robim svoje müsli tycinky, vlocky, zalejem trochu mliekom, nasekam nejake mandle, struhany kokos, kakao a ked je z toho masa, tak dam do foriem zapiect. Este datle/ slivky tam trosku nasekam. To mam rychlovku za volant, az neodpadnem. Alebo vlocky dat do vody namocit, trosku kokosu a rozne ovocie. Tiez ten tvaroh ako spominali

anonym_308023
8. dec 2025
rachel36a
9. dec 2025

Určite nie žiadne hotové vlocky ochutené, je tam kopa cukru...ja mam najradšej jemne neochutene vlocky 100g, grecky jogurt 150g, maliny 100g , chia 10g...vlocky nevarim, mam ich rada take aké sú, len trochu nabobtnane v jogurte...maliny davam teplé...za mna mmnamka

brontofuz
9. dec 2025
@biba_18

ja kupujem jemné vločky s vlákninou. 50 g. do toho 100-120 g ovocia, 5 g chia, nejaké oriešky a 180 g bieleho jogurtu. budeš najedená 3-4 hodiny…
tieto. ja ich kupujem v tescu
https://www.fitboy.sk/emco-ovsene-vlocky-jemne-...

nevarím, nenechávam na noc, iba zalejem horúcou vodou

@biba_18 jemne vlocky s vlakninou??? vsak vlocky su vlaknina

biba_18
9. dec 2025

@brontofuz no a? a k týmto je ešte extra pridaná…