icon

Čo robiť, keď predávajúca neodpovedá na správy?

Včera o 11:08

Ahojte, prosím vás poraďte mi co mam robiť.
Som mamička na rodicaku,nemam peňazí nazvyš a tak kupujem veci aj z druhej ruky, najmä tu z bazaru modrého koníka.Velka spokojnosť je z mohej strany ako kupujúcej a to isté platí aj opačne.
Stala sa mi vsak taká vec 🥹Vyhliadla som si pre seba šaty,napisala predavajucej, tá mi následne poslala platobné údaje.Platbu som uhradila a poslala svoje údaje uz 24.2. - mam o tom doklad.A odvtedy ticho.Poslala som pani predavajucej uz 3 správy v rozsahu niekoľkých dní a dodnes nic.Dnes je 8.3. nedeľa a stále nic.
Vsimla som si hodnotenia a 6 .3. v piatok jej tam nejaká kupujuca pisala kladne hodnotenie.
Co robiť?🥹Mne je to tak ľúto...nemam ani tovar ani peniaze,ani žiadnu odozvu nic.🙄
Co by ste robili vy na mojom mieste? Napísať jej ešte?

autor
Včera o 11:11
anonym_c54684
Včera o 11:13

skus napisat sem je nick mozno potom sa ozve, je tomuz dlha doba

adri266
Včera o 11:14

Napisat neg. hodnotenie, mozno sa rozhybe.

adulka07
Včera o 11:14

Možno by som jej napísala na stenu... Ak je tu už pár rokov a má len dobré hodnotenia tak možno sa iba niečo stalo - nemocnica, choré deti...ale mohla napísať,že odošle neskôr

doriiis
Včera o 11:21

Daj jej veľmi škaredú recenziu

anonym_bdee9e
Včera o 12:40

Napis na tím alebo nejakú podporu Modrého konika. Pošli im všetky info aj doklad o úhrade.

nikha2809
Včera o 12:49

Normálne ju tu oznac, nech sa teda k tomu vyjadri

alickapusinka
Včera o 12:56

napisať adminovy

autor
Včera o 13:14
@adulka07

Možno by som jej napísala na stenu... Ak je tu už pár rokov a má len dobré hodnotenia tak možno sa iba niečo stalo - nemocnica, choré deti...ale mohla napísať,že odošle neskôr

@adulka07 ved ja som tiež myslela ze nemocnica, choroba....ale potom som nasla to hodnotenie zo 6.3...takze to znamená,ze musela niečo poslať poštou .

autor
Včera o 13:15
@anonym_bdee9e

Napis na tím alebo nejakú podporu Modrého konika. Pošli im všetky info aj doklad o úhrade.

@anonym_bdee9e ako to najdem a kde?

anonym_bdee9e
Včera o 13:34
@anonym_autor

@anonym_bdee9e ako to najdem a kde?

@anonym_autor https://www.modrykonik.sk/faq/faq/
Následne mám problém s predajcom/kupujucim

anonym_bdee9e
Včera o 13:36

Takto

autor
Včera o 15:15
@anonym_bdee9e

Takto

@anonym_bdee9e ďakujem 🙏

tilly
Včera o 15:22

Označ ju. Možno sa niečo stalo a niekto, kto ju pozná ti napíše

autor
Dnes o 06:07

Uz mi pani predávajúca odpísala na negatívny komentár ktorý som napísala.Vraj na mna zabudla.Platbu vrátila na účet.