icon

Môžem použiť fotky a videá na reklamáciu zájazdu?

3. mar 2026

Ahojte, vrátili sme sa z "5-hviezdičkového" hotela v Alanyi a som zrelá na reklamáciu. Cestovka nám predala zájazd za 2500 eur pre dvoch, sľubovali luxus a ticho. Realita? Hotel bol špinavý, v kúpeľni pleseň, jedlo stále dookola to isté a studené. Navyše nám pod oknami celú noc hučala diskotéka z vedľajšieho rezortu, takže sme sa vôbec nevyspali. Delegátka nám na mieste povedala, že s tým nič neurobí, lebo hotel je plný. Spísali sme tam síce reklamačný protokol, ale chcem sa opýtať, či ste niekto reálne vysúdili peniaze späť od cestovky za takéto niečo. Stačia mi fotky a videá ako dôkaz? Lebo sa cítim úplne oklamaná a namiesto oddychu som sa len 10 dní rozčuľovala.

Strana
z2
marsmykkok
3. mar 2026
@katarinaba

@anonym_c5e10b ja viem cestovat bez cestovky, ale obcas to bez nej nejde. Mudrovat vie kazdy, obzvlast anonymne, vsak. Vies prd o mne a mojom cestovani. Dufam, ze si sa ukojila. Nech sa ti lepsie spinka 🤗

@katarinaba Typická anonymná rýpačka čo len rýpe a figu vie... A celkovo letenky veľmi výhodné od nás do Turecka ani moc nebývajú, teda viac sa oplatí cez cestovku...

katarinaba
3. mar 2026
@marsmykkok

@katarinaba Typická anonymná rýpačka čo len rýpe a figu vie... A celkovo letenky veľmi výhodné od nás do Turecka ani moc nebývajú, teda viac sa oplatí cez cestovku...

@marsmykkok ani lacne letenky, ani priame lety do mnohych destinacii. Cestovanie sama s 11 rocnym dietatom - proste si clovek obcas ani nevyberie. Mat podporu delegata je obcas na nezaplatenie.
Ale co si budeme - nie Redbull dava kridla. Anonymita, ta dava.

Strana
z2