Použitý a nehygienický rúž z DM
Ahojte,
dnes sa mi stala dosť veľká nepríjemnosť v DM, pomocou appky som si objednala a zaplatila rúž s prevzatím na kamennej predajni.Bola som si poň,ale až na ceste domov som si pozrela tašku s nákupom a teda aj rúž.Bol používaný,celý špinavý a lepkavý,chýbala z neho 1/4. Tento fakt som ihneď reklamovala v appke, obratom mi poslali mail,že mi teda vrátia peniaze.
Avšak hlavnú problematiku vidím v tom,že predavačka niečo také zabalí a predá zákazníkovi,keď je to nielen,že viditeľne používaný produkt,ale hlavne zdravotne závadný a nehygienický. Rozmýšľam nad podaním sťažnosti na SOI, nakoľko sa cítim byť ako zákazníčka ohrozená na zdraví.Podľa môjho názoru by takéto produkty mali byť likvidované a nepredajné.
Čo si o tom myslíte ?
@muchotrafka298 U nas v jednej DMke robi taka bacharka,ze ledva si mozes precitat zlozenie uz na teba ziape. Keby som otvorila produkt,tak ma asi zmasakruje. Raz som si dovolila ovonat avivaz. Tak na mna nakricala,ze sa to nesmie. Takuto predavacku treba do kazdej predajne.
@marca12 tak takuto zenu do kazdej predajne. Ja ked to vidim, ze pubertacky tam vsetko otvaraju, maluju sa tam, dokonca si nechty lakuju najdrahsimi Essie lakmi a nikto nic. A slusny clovek ma za zadkom okamzite SBS. Nech tam urobia poriadky. Aby neboli spiraly suche, ruze opatlane a pootvarane, makeupy otvorene a vsetky, nie testery.
@anonym_8c28f3 ty tu vypisuješ v diskusii,ktorú som pridala ja ako zmyslov zbavená. Rage bait 1/10, asi máš moc nudný život
@tatianak18 Nudny zivot mas ty. Nemusis co zazivat pripisovat inym. Pises ako zmyslov zbavena ty. Koncim. Inteligentnejsi clovek ustupi. A ty ries este 3 dni taky vymysel, ze ti zabalili extra spinavu vec 😃.
@tatianak18 Nudny zivot mas ty. Nemusis co zazivat pripisovat inym. Pises ako zmyslov zbavena ty. Koncim. Inteligentnejsi clovek ustupi. A ty ries este 3 dni taky vymysel, ze ti zabalili extra spinavu vec 😃.
@anonym_8c28f3 hlúpy o sebe nevie,že je hlúpy. Chápem :D Ty si sa pridala sem do diskusie - DOBROVOĽNE,takže toľko k tomu :P
@anonym_8c28f3 hlúpy o sebe nevie,že je hlúpy. Chápem :D Ty si sa pridala sem do diskusie - DOBROVOĽNE,takže toľko k tomu :P
@tatianak18 Uz ma neoznacuj viac. A presne si to o sebe vystihla, hlupa a nevies ze si hlupa, bohuzial. Napisala si nezmyselnu diskusiu, tak som sa v nej vyjadrila.
@tatianak18 Uz ma neoznacuj viac. A presne si to o sebe vystihla, hlupa a nevies ze si hlupa, bohuzial. Napisala si nezmyselnu diskusiu, tak som sa v nej vyjadrila.
@anonym_8c28f3 vyjadrila si sa pod anonymom hrdinka 🤣🤣 O tej inteligencii sa baviť nebudem radšej,bola by si smutná :(
@anonym_4a87f8 kupovala som ho cez aplikáciu, s vyzdvihnutím na predajni.Keď som si poň prišla už bol v taške,prekrytý faktúrou.
@tatianak18 tak to potom chápem. Tak to je fakt hnus. Ak ti môžem odporučiť, nekupuj v takýchto obchodoch takúto osobnú kozmetiku cez net, ako píšu vyššie, tam sa používa ako tester kadečo.
@tatianak18 tak to potom chápem. Tak to je fakt hnus. Ak ti môžem odporučiť, nekupuj v takýchto obchodoch takúto osobnú kozmetiku cez net, ako píšu vyššie, tam sa používa ako tester kadečo.
@anonym_4a87f8 ďakujem mám rozhodne veľké ponaučenie,že netreba nakupovať s vyzdvihnutím na predajni,resp. aj keď nakúpim tak si to ihneď skontrolovať ešte v nej.Brala som ako samozrejmosť,že mi nedajú použitý produkt,nenapadlo ma to.
@tatianak18 Ty neanonym 😃. Registracia 12/2025. Si taky isty anonym. Rozdiel, ze ja neohovaram dm a nevymyslam si, ako ty, ze ti zabalili taku spinavu vec, ze ani chytit si to nemohla 😃.
@anonym_8c28f3 ty si zamestnanec Dmky,že tu tak vehementne obhajuješ ich prešľap? Alebo nebodaj tá predavačka,čo to zabalila
@anonym_8c28f3 ty si zamestnanec Dmky,že tu tak vehementne obhajuješ ich prešľap? Alebo nebodaj tá predavačka,čo to zabalila
@anonym_d07839 Nie, iba neverim ze zabalili taku spinavu vec, ze to ani chytit nemohla a na pumpe vyhodila. Take spinave by nezabalili.
Ja som predavačke v DM dala do ruky použitý deodorant, ktorý ani len nebol tester. Tmavé dieťa (chlapec) sa ním striekal a nebolo toho málo🫣
@muchotrafka298 presne súhlasím,môj prípad bol,že to bolo rúž viditelne špinavý,bola rovnako poškodená aj taká tá bezpečnostná nálepka.Takže ozaj nechápem predavačku,čo toto predá s čistým svedomím.
@tatianak18 možno ti dala vzorku
Ja som predavačke v DM dala do ruky použitý deodorant, ktorý ani len nebol tester. Tmavé dieťa (chlapec) sa ním striekal a nebolo toho málo🫣
@dominikademeter dobre si urobila, použitý predmet nemá čo hľadať v regáli.Ďakujem ti za každého,koho si týmto činom ochránila pred kožnými problémami🙏🏻❤️
@tatianak18 možno ti dala vzorku
@bielasovicka možné to je,avšak nálepka testeru chýbala.
@tatianak18 ja som ich nahlásila na hygienu RUVZ, urobili kontrolu a potvrdili moje hlásenie a aj tak sa to deje. Ja chodim v KE do DM je ich aspoň 8 a všade to isté. Aj keď je tester ,je ocapane všetko.
@anonym_4a87f8 ďakujem mám rozhodne veľké ponaučenie,že netreba nakupovať s vyzdvihnutím na predajni,resp. aj keď nakúpim tak si to ihneď skontrolovať ešte v nej.Brala som ako samozrejmosť,že mi nedajú použitý produkt,nenapadlo ma to.
@tatianak18 Ja som mala objednané domov, a tiež som tak dopadla.
@tatianak18 ja som ich nahlásila na hygienu RUVZ, urobili kontrolu a potvrdili moje hlásenie a aj tak sa to deje. Ja chodim v KE do DM je ich aspoň 8 a všade to isté. Aj keď je tester ,je ocapane všetko.
@anonym_ed4306 to je hrozné :( Nechápem ako sa toto môže tolerovať zo strany spoločnosti,buď by mali urobiť nejaké zásadné kroky alebo všetky kozmetické produkty ešte pred predajom nejak navyše uzatvoriť.Toto sa nesmie diať naďalej.
@simsalabim ja to beriem,že to nemusela byť dospelá žena,aj by som brala keby to nie je viditelne otvorené a špinavé.Proste celé zapackané to bolo.
@tatianak18 Pochybil ten,co to balil. A snad dojde k naprave a poucia personal. Chyba sa stane,to beriem. Ale dobre,ze si na to upozornila a snad sa to nebude opakovat. Kazdy zamestnanec musi mat vztah k svojej praci a naucit sa,ze toto sa ozaj nerobi. Robi tym zle meno spolocnosti.
@tatianak18 Ja som mala objednané domov, a tiež som tak dopadla.
@anonym_ed4306 to ma mrzí,bola si to reklamovať na pobočke alebo sa cez aplikáciu ?
@tatianak18 Pochybil ten,co to balil. A snad dojde k naprave a poucia personal. Chyba sa stane,to beriem. Ale dobre,ze si na to upozornila a snad sa to nebude opakovat. Kazdy zamestnanec musi mat vztah k svojej praci a naucit sa,ze toto sa ozaj nerobi. Robi tym zle meno spolocnosti.
@marca12 verím v to,že si ich nájde moja spätná väzba .Zatiaľ som správou konktaktovala len zákaznícky servis,v pondelok zavolám na zákaznícku linku.Jednoznačne tu pochybil ľudský faktor. Dám vedieť,čo mi povedali.Sama som zvedavá ako k tomu pristúpia.
@anonym_ed4306 to ma mrzí,bola si to reklamovať na pobočke alebo sa cez aplikáciu ?
@tatianak18 cez mail S FOTKAMI a aj RUVZ.
Dm za mna islo dole kvalitou. Viem sa vyjadrit len k eshopu. Uz 3,5r si kazdy mesiac objednavam celu drogeriu do domu, plienky a veci detom aj sebe dekorativku. Ale od oktobra je to des. A teraz v januari ceresnickou na torte bolo, ze zasielka sla 3tt. Nakoniec sa k nim vratila. Nik sa mi neospraveldnil, kupony zmizli. Volala som tam pisala 3x.. no a napisala staznost. Tak jednou vetou mi napisala ze sa ospraveldnuju. A dali 15% kupon na nakup. Aspon nieco ale nevazia si zakaznika. Myslim, ze ich je tam malo ako asi skoro vsade. Lebo na mail mi neboli schopni odpovedat za 1 tyzden. A to nehovoriac o predoslych nedodanych produktoch ( v sklade asi nemaju tiez poriadok), alebo o tom, ze mi zaratali produkty ale akosi chybali v boxe ..
Mam ich rada, maju siroky sortiment a kvalitne produkty ale som na nich nastvana..
Aké múdre niektoré ale 99% z nich ani nevie čo je expres objednávka 🙈
Pravidelne mi do objednávok dávali použité/vyschnuté výrobky. Toto je bežná prax v DM ale zas, čo majú robiť keď zákazníci musia všetko otvárať...(lebo ako kúpim aviváž keď ju neotvorím 🙄 )
Už ma to naštvalo a všetky objednávky kontrolujem v predajni a rovno vraciam - ale aj tak už väčšinu kozmetiky kupujem inde - tak aby to chodilo zabalené ešte v obale a bolo jasné, že to nie je otvorené
@tatianak18 však prilož fotku, ak to tak bolo
@tatianak18 však prilož fotku, ak to tak bolo
@anonym_13ecc3 prečítaj si celú diskusiu 🙂
Aké múdre niektoré ale 99% z nich ani nevie čo je expres objednávka 🙈
Pravidelne mi do objednávok dávali použité/vyschnuté výrobky. Toto je bežná prax v DM ale zas, čo majú robiť keď zákazníci musia všetko otvárať...(lebo ako kúpim aviváž keď ju neotvorím 🙄 )
Už ma to naštvalo a všetky objednávky kontrolujem v predajni a rovno vraciam - ale aj tak už väčšinu kozmetiky kupujem inde - tak aby to chodilo zabalené ešte v obale a bolo jasné, že to nie je otvorené
@anonym_88d1cd otrasný prístup a servis z ich strany.
@muchotrafka298 Po tejto skusenosti uz aj ja.😀
@beata_k ja kontrolujem aj keď v obchode kupujem vodu. Už sa mi neraz stalo že bola fľaša otvorená. Zjavne z nej niekto len trochu odpil a preto to nebolo vidno. Ale keď som ju otvárala zistila som, že už bola otvorená. Odvtedy beriem len vodu,ktorú výlupnem rovno z obalu keď sú v pakle zabalené a ešte aj skúsim vrchnák či drži. Minule ma síce sprdol dodávateľ,zapisoval čo im treba doplniť a videl,že beriem vodu z paklu. Tak že prečo neberiem takú,čo sú tam vyložene a prečo beriem Pepsi a nie colu keď cola je na akciu a Pepsi nie 🤣😅
@anonym_13ecc3 prečítaj si celú diskusiu 🙂
@tatianak18 ani čítať nemusím, nikde dôkaz - žiadne foto 🤷 takže ani ja Ti neverím 🤪
@tatianak18 ani čítať nemusím, nikde dôkaz - žiadne foto 🤷 takže ani ja Ti neverím 🤪
@anonym_13ecc3 tvoj problém ANONYM😘😘

@tatianak18 predavačka si mala všimnúť čo si si nevšimla ty? Ak bol taký špinavý ako opisuješ, tak si si to mala všimnúť v prvom rade ty, keď si ho vyberala a dávala do košíka. Ja tiež zvyknem kupovať rúže v DM a ľudia sú prasatá, spravia testery z čohokoľvek, preto vyberám to čo kupujem veľmi dôkladne.
@anonym_4a87f8 kupovala som ho cez aplikáciu, s vyzdvihnutím na predajni.Keď som si poň prišla už bol v taške,prekrytý faktúrou.