icon

Reklamácia meškajúceho letu spoločnosti Smartwings. Ako postupovať?

13. júl 2026

Dievčatá na akú stránku dať reklamáciu, ide o spoločnosť smartwinngs, dáte mi link 🙏

anonym_747e02
13. júl 2026

Kolko meskal?Najst sinto sama nevies?Alebo opytat sa je jednoduchsie ako precvicit prsty a mozgove zavity.

papaya308
13. júl 2026

Refundio

anonym_0ae962
13. júl 2026

Veru ked pozriem lety,tato spolocnost ma v poslednom case vela meskani.My letime zo spolocnostou freebird,tak som aj rada,a teda dufam,ze meskat nebudu.

tiezjedna
13. júl 2026

záleží koľko meškali

autor
13. júl 2026
@papaya308

Refundio

@tiezjedna
@anonym_0ae962
@papaya308 5 hodín

tiezjedna
13. júl 2026

a dôvod?

autor
13. júl 2026
@tiezjedna

a dôvod?

@tiezjedna najprv sme čakali na lietadlo 2 hodiny, keď prišlo nastúpili sme a pred odletom nás informovali že 3 hodiny budeme čakať v lietadle že vraj kvôli počasiu nás nepustia

abbey1
13. júl 2026
@anonym_autor

@tiezjedna najprv sme čakali na lietadlo 2 hodiny, keď prišlo nastúpili sme a pred odletom nás informovali že 3 hodiny budeme čakať v lietadle že vraj kvôli počasiu nás nepustia

@anonym_autor V prípade meškania kvôli počasiu nemáte nárok na refundáciu. Sú proste okolností, ktoré nemá letecká spoločnosť šancu ovplyvniť.

autor
13. júl 2026
@abbey1

@anonym_autor V prípade meškania kvôli počasiu nemáte nárok na refundáciu. Sú proste okolností, ktoré nemá letecká spoločnosť šancu ovplyvniť.

@abbey1 aha, takže škoda času sa stým zaoberať?

abbey1
13. júl 2026
@anonym_autor

@abbey1 aha, takže škoda času sa stým zaoberať?

@anonym_autor Podať žiadosť môžeš. Je to zadarmo. Ale ak bolo skutočne problémom počasie, tak nedostaneš kompenzáciu.

autor
13. júl 2026
@abbey1

@anonym_autor Podať žiadosť môžeš. Je to zadarmo. Ale ak bolo skutočne problémom počasie, tak nedostaneš kompenzáciu.

@abbey1 ale skúsiť teda môžem....nindy som to ešte neriešila preto neviem kam písať

zuzubb007
13. júl 2026

Zbytočne budeš skúšať nedostaneš ani fuka, ak nemáš čo robiť môžeš aj tak nič nezmôžeš počasie neovplyvní nikdo

anonym_a56d30
13. júl 2026
@anonym_autor

@abbey1 ale skúsiť teda môžem....nindy som to ešte neriešila preto neviem kam písať

@anonym_autor
Uz si dakedy letela v riadnej burke? Ked prirucna batozina padala na hlavu

muchotrafka298
13. júl 2026

Ked ste neleteli kvoli pocasiu, je to vis maior a nedostanes nic.Lebo to nie je ovplyvnitelne leteckou spolocnostou.

anonym_984543
13. júl 2026
@anonym_a56d30

@anonym_autor
Uz si dakedy letela v riadnej burke? Ked prirucna batozina padala na hlavu

@anonym_a56d30 niektorým ľudom je to jedno len nech idú načas, počasie nepočasie, závada na lietadle, netrápi ich nič len nech letia, tie blbosti čo pri čakaní narozprávajú a ani ked im zabezpečia ubytovanie nie sú spokojní, stále frflú, akoby im nedochádzalo že mali by ohrozený život

tiezjedna
13. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ak je to kvôli počasiu a je to preukázateľné, tak bez šance...

anonym_2aa5f9
13. júl 2026

Ja neviem, ale chceli by ste letiet poruchanym lietadlom. Ja nie, radsej budem meskat a nech bezpecne doletime. Aj oni si nevymyslaju, ked nasaju vtaka do motora, alebo mlady pilot ho trochu viac suchne na zem. Vtedy to treba vsetko prezriet.