icon

Reklamácia meškajúceho letu spoločnosti Smartwings. Ako postupovať?

13. júl 2026

Dievčatá na akú stránku dať reklamáciu, ide o spoločnosť smartwinngs, dáte mi link 🙏

anonym_747e02
•
13. júl 2026

Kolko meskal?Najst sinto sama nevies?Alebo opytat sa je jednoduchsie ako precvicit prsty a mozgove zavity.

papaya308
•
13. júl 2026

Refundio

anonym_0ae962
•
13. júl 2026

Veru ked pozriem lety,tato spolocnost ma v poslednom case vela meskani.My letime zo spolocnostou freebird,tak som aj rada,a teda dufam,ze meskat nebudu.

tiezjedna
•
13. júl 2026

záleží koľko meškali

autor
•
13. júl 2026
@papaya308

Refundio

@tiezjedna
@anonym_0ae962
@papaya308 5 hodín

tiezjedna
•
13. júl 2026

a dôvod?

autor
•
13. júl 2026
@tiezjedna

a dôvod?

@tiezjedna najprv sme čakali na lietadlo 2 hodiny, keď prišlo nastúpili sme a pred odletom nás informovali že 3 hodiny budeme čakať v lietadle že vraj kvôli počasiu nás nepustia

abbey1
•
13. júl 2026
@anonym_autor

@tiezjedna najprv sme čakali na lietadlo 2 hodiny, keď prišlo nastúpili sme a pred odletom nás informovali že 3 hodiny budeme čakať v lietadle že vraj kvôli počasiu nás nepustia

@anonym_autor V prípade meškania kvôli počasiu nemáte nárok na refundáciu. Sú proste okolností, ktoré nemá letecká spoločnosť šancu ovplyvniť.

autor
•
13. júl 2026
@abbey1

@anonym_autor V prípade meškania kvôli počasiu nemáte nárok na refundáciu. Sú proste okolností, ktoré nemá letecká spoločnosť šancu ovplyvniť.

@abbey1 aha, takže škoda času sa stým zaoberať?

abbey1
•
13. júl 2026
@anonym_autor

@abbey1 aha, takže škoda času sa stým zaoberať?

@anonym_autor Podať žiadosť môžeš. Je to zadarmo. Ale ak bolo skutočne problémom počasie, tak nedostaneš kompenzáciu.

autor
•
13. júl 2026
@abbey1

@anonym_autor Podať žiadosť môžeš. Je to zadarmo. Ale ak bolo skutočne problémom počasie, tak nedostaneš kompenzáciu.

@abbey1 ale skúsiť teda môžem....nindy som to ešte neriešila preto neviem kam písať

zuzubb007
•
13. júl 2026

Zbytočne budeš skúšať nedostaneš ani fuka, ak nemáš čo robiť môžeš aj tak nič nezmôžeš počasie neovplyvní nikdo

anonym_a56d30
•
13. júl 2026
@anonym_autor

@abbey1 ale skúsiť teda môžem....nindy som to ešte neriešila preto neviem kam písať

@anonym_autor
Uz si dakedy letela v riadnej burke? Ked prirucna batozina padala na hlavu

muchotrafka298
•
13. júl 2026

Ked ste neleteli kvoli pocasiu, je to vis maior a nedostanes nic.Lebo to nie je ovplyvnitelne leteckou spolocnostou.

anonym_984543
•
13. júl 2026
@anonym_a56d30

@anonym_autor
Uz si dakedy letela v riadnej burke? Ked prirucna batozina padala na hlavu

@anonym_a56d30 niektorým ľudom je to jedno len nech idú načas, počasie nepočasie, závada na lietadle, netrápi ich nič len nech letia, tie blbosti čo pri čakaní narozprávajú a ani ked im zabezpečia ubytovanie nie sú spokojní, stále frflú, akoby im nedochádzalo že mali by ohrozený život

tiezjedna
•
13. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ak je to kvôli počasiu a je to preukázateľné, tak bez šance...

anonym_2aa5f9
•
13. júl 2026

Ja neviem, ale chceli by ste letiet poruchanym lietadlom. Ja nie, radsej budem meskat a nech bezpecne doletime. Aj oni si nevymyslaju, ked nasaju vtaka do motora, alebo mlady pilot ho trochu viac suchne na zem. Vtedy to treba vsetko prezriet.