Vráti Humanic peniaze pri reklamácii opätkov?
caute baby riesili ste niektora reklamaciu v Humanicu? kupila som si tam drahe lodicky a po jednom plese sa mi zlomil opätok. v predajni mi povedali ze to poslu na posudenie. mate skusenost ci vracaju prachy v pohode alebo len daky dobropis na dalsi nakup? ja uz tam nechcem nic kupovat lebo tie topanky stali 80 eur a toto ma dost sklamalo.
@anonym_autor pri vyrobku davaju predajne listok na co je urcena dana obuv. Ak tam nebolo ze na daný učel tak zabudni na peniaze
@anonym_autor Čudoval by som sa, keby zlomený opätok uznali ako reklamáciu. Je to mechanické poškodenie, nie výrobná vada.
Ale ak sú pro-klientski, tak ti to možno uznajú a dajú ti poukážku na ďalší nákup.
@anonym_autor ak ti to uznajú, dajú ti poukažku v tej hodnote... to by tak bolo, aby si kupila za 80€ topanky koli plesu zlomila a vratila naspäť, ich chyba to byť nemusi, ale tvoja
kedysi som nakupovala rada v humanicu, no po poslednej skusenosti, kedy som reklamovala topanky, si to velmi premyslim, kym nieco kupim. bola to klasicka reklamacia, najskor ma vratili, ze nemam ciste topanky, tak som ich vlhcenou handrickou ocistila. podotykam, neboli vobec zaspinene nejak extremne, skor len zaprasene. potom sa im nepozdavala podrazka, ze to musim umyt, s tym som sa teda stretla prvykrat. nakoniec reklamaciu neuznali, odvolala som sa, poslali to na posudenie a hadajte co? zamietli to, lebo ze som ich prala v pracke, lebo vonali. ze sa mozem odvolat zas, ale posudenie pojde znova k tomu istemu...
Zlomeny opatok ale je poskodenie mechanicke, neviem, ako by sa dokazovala vyrobna vada...

Humanic? Ak ti to schvália, vrátia ti peniaze na poukážku a ty si za to môžeš kúpiť dalsie topanky