icon

Vrátia mi peniaze za zlú veľkosť overalu zo Zalanda?

24. jún 2026

Dievčatá objednala som si overal velkosti M zo zalanda. Včera mi bol tovar doručený. Poskusala som, ale ho nezapnem. A keď som sa lepsie pozrela tak na objednávke je napísaná velkost m, na papierovej vysacke tiez, ale vnútorný štítok ma napísané velkost s, a aj bočný prisity stitok velkost s. Tovar chcem dnes poslať naspäť. Nebudem mat s tym problém? Vrátia mi peniaze? Ci to pri baleni niekto doplietol? Viete mi poradiť. Dakujem

biba_18
24. jún 2026

normallne to pošli s5 - ja občas aj píšem že nesprávne zabalené alebo pod., došli mi ružové šaty namiesto zelených, iná veľkosť a pod…

autor
24. jún 2026
@biba_18

normallne to pošli s5 - ja občas aj píšem že nesprávne zabalené alebo pod., došli mi ružové šaty namiesto zelených, iná veľkosť a pod…

@biba_18 aha ďakujem. Este sa mi to nestalo, nie ze povedia ze som to ja vymenila, alebo co

catherin4
24. jún 2026

Ja som tiez objednavala z Zalando, dolny diel plaviek a miesto toho mi poslali horny. Poslala som im to s5 a slubili vratit peniaze do 14 dni. Ako ospravedlnenie mi poslali aj poukazku na zlavu.

vkatush
24. jún 2026

Úplne v pohode sa dá vrátiť a pošlú peniaze.

michaela329
24. jún 2026

Čokoľvek objednané môžeš do dvoch týždňov od prevzatia vrátiť bez udania dôvodu - len výplň formulár k vrateniu a pošli.