icon

Ako funguje vrátenie peňazí pri neprevzatí balíka z Temu?

piskotka54
Dnes o 07:52

Vie mi niekto prosím poradiť,objednala som balík z temu,ale ak ho neprevezmem..pošlu ho naspäť a po ich prijatí na sklad mi vrátia peniaze?Ďakujem za radu.

evia13
Dnes o 08:21

@piskotka54 ja som tak raz nestihla prevzať balík a vrátil sa späť, aj peniaze sa mi vrátili. Všetko v pohode.

piskotka54
autor
Dnes o 10:00
@evia13

@piskotka54 ja som tak raz nestihla prevzať balík a vrátil sa späť, aj peniaze sa mi vrátili. Všetko v pohode.

@evia13 ďakujem pekne…je to väčšia položka…syn nechtiac zaplatil a tak je tovar do 3 dni v packete.Tak verím,že mi peniaze vrátia.

chrobak7
Dnes o 10:01
@piskotka54

@evia13 ďakujem pekne…je to väčšia položka…syn nechtiac zaplatil a tak je tovar do 3 dni v packete.Tak verím,že mi peniaze vrátia.

@piskotka54 Aj tak je lepšie priamo v aplikácii zadať vrátenie a nečakať, kým si predajca domyslí, že ho nechceš.

kitty88
Dnes o 10:34

My sme tak raz zabudli na balik v boxe, vratil sa spat, ale este behom prepravy som v aplikacii poziadala o refundaciu a peniaze mi vratili skor, ako im prisiel balik, stacila im informacia od dopravcu, ze zasielka je na ceste k nim.

piskotka54
autor
Dnes o 10:54
@chrobak7

@piskotka54 Aj tak je lepšie priamo v aplikácii zadať vrátenie a nečakať, kým si predajca domyslí, že ho nechceš.

@chrobak7 A keď ho chcem vrátiť,tak ako to funguje?Vytlačím si štítok a ako to mám poslať?Cez packetu?Alebo ako to funguje?Ďakujem

chrobak7
Dnes o 11:00
@piskotka54

@chrobak7 A keď ho chcem vrátiť,tak ako to funguje?Vytlačím si štítok a ako to mám poslať?Cez packetu?Alebo ako to funguje?Ďakujem

@piskotka54 https://www.temu.com/sk/return-and-refund-polic...

A priamo pri kúpenom tovare máš tlačítko na vrátenie a postupuješ podľa inštrukcií:

evia13
Dnes o 11:01
@piskotka54

@piskotka54 je tam postup, ako sa vráti tovar. Ja som to raz skúšala a nepodarilo sa mi to, lebo mi nefungoval kód. Chcela som to poslať cez packeta box. Možno, keby som išla na výdajne miesto, tak by mi poradili a vyriešila by som to, ale nemala som na to čas, tak som sa na to vykašľala. Nebola to taká položka, tak som to omrzela.

piskotka54
autor
Dnes o 11:10
@chrobak7

@piskotka54 https://www.temu.com/sk/return-and-refund-polic...

A priamo pri kúpenom tovare máš tlačítko na vrátenie a postupuješ podľa inštrukcií:

@chrobak7 ano vytlačía som štítok,len ako to poslať?

chrobak7
Dnes o 11:22
@piskotka54

@chrobak7 ano vytlačía som štítok,len ako to poslať?

@piskotka54 Ale veď ty tovar neposielaš a ani nevieš poslať späť. Ty si ho vôbec neprevzala, tak už je na ceste späť predajcovi.

Štítok nemusíš posielať, ten slúži len na to, aby prepravca vedel, čo s balíkom. Ten je len pre účel prepravy, nie samotnej reklamácie. Balík má štítok, predajca ho vie identifikovať.

piskotka54
autor
Dnes o 11:32
@chrobak7

@piskotka54 Ale veď ty tovar neposielaš a ani nevieš poslať späť. Ty si ho vôbec neprevzala, tak už je na ceste späť predajcovi.

Štítok nemusíš posielať, ten slúži len na to, aby prepravca vedel, čo s balíkom. Ten je len pre účel prepravy, nie samotnej reklamácie. Balík má štítok, predajca ho vie identifikovať.

@chrobak7 Ja rozumiem…ale jeden balík som prevzala,ale aj tak nesedí daná vec tak ho chcem poslať naspäť tak preto sa pýtam,kde ho mám poslať?

chrobak7
Dnes o 11:56
@piskotka54

@chrobak7 Ja rozumiem…ale jeden balík som prevzala,ale aj tak nesedí daná vec tak ho chcem poslať naspäť tak preto sa pýtam,kde ho mám poslať?

@piskotka54 Mali by tam byť inštrukcie. Neviem, či cez Temu, ale už som vracal nejaký tovar a bolo to tak, že som vytlačil štítok, zabalil tovar a odniesol ho na výdajné miesto, kde to naskenovali a prevzali. Kuriér to potom odniesol späť odosielateľovi.