Chýbal vam pri kabelke Pinko zo Zalanda dust bag?
Dobrý deň.
Pred pár dňami som si prvýkrát objednala kabelku Pinko zo Zalanda. Keď mi prišla, v balení chýbal dust bag. Vlastním už niekoľko týchto kabeliek (nie však zo Zalanda) a dust bag nechýba ani jednej. Preto neviem, či je to pri Zalande štandard alebo v tom balení proste chýba. Zalando na maily prostredníctvom formuláru nereaguje. Má teda niekto rovnakú skúsenosť? Vlastní niekto takúto kabelku zo Zalanda?
@ellasmommy nemyslím si, že by zrovna tak obrovský obchodný reťazec ako Zalando predával napodobeniny. Určite by dust bag mal byť súčasťou balenia. Predopkladám však, že kabelka bola už raz vrátená, a jednoducho sa tam toto neskontrolovalo správne. Zalando mi vždy odpovedalo na maily, trvalo to síce dlhšie, aj tých 4-5 dní.
Tie veci nekontrolujú, mne už z jedného eshopu-factcool prišla aj nová bunda s veľkou dierou, poslala som naspäť aj s popisom a brali to ako normálne vrátenie-čo ma naštvalo lebo pošta bola na moje náklady a brala som posledný kus a potom bola znova dostupná teda ju predávali dalej. A z about you som si raz objednala normálne teplákovú súpravu a došli len tepláky, vrátila som to a vôbec neriešili kde je bunda a tiež predávali dalej...
Teda takéto shopy sú dobré aj pre špekulantov že objednajú napríklad súpravu, mikinu si nechajú a tepláky vrátia a vrátia im peniaze alebo predávajú sami fake kabelky a potrebujú originál obal alebo fake tenisky a potrebujú originál krabicu, tak vrátia bez obalu.
Dust bag??? A to je čo?
Dust bag??? A to je čo?
@anonym_e22aeb prachové vrecko na kabelku. Mala by ho mat kazda kvalitná kabelka.

@ellasmommy Ja som si od nich raz kúpila kabelku Coach a prišlo mi to len v takom sáčku, tak som to hneď vrátila…Potvrdilo sa mi, že tam asi “ originály” nemajú…