Ako vybrať spoľahlivú firmu na inštaláciu klimatizácie?
Ahojte,
rozmýšľame, že si dáme nainštalovať klimatizáciu, ale počuli sme, že nie všetky firmy, ktoré klimatizácie predávajú a inštalujú, odvádzajú kvalitnú prácu. V rodine máme, žiaľ, s jednou firmou veľmi zlú skúsenosť, takže by sme sa podobnému scenáru radi vyhli.
Chceli by sme sa preto opýtať na vaše skúsenosti – hlavne tých, ktorí máte klimatizáciu už nejaký čas. Kto vám ju inštaloval, ako ste boli spokojní so samotnou montážou a servisom a či ste s odstupom času stále spokojní?
Budeme vďační za každé odporúčanie alebo skúsenosť. 😊
p.s. zijeme na zapadnom Slovensku
Ďakujem!
@anonym_c12517 a tie ich klimatizácie majú aj aplikácie na diaľkové znižovanie teploty?
my sme tiez mali montaz aj kupu od teplo zima
Skus pozrieť ich stránku, či sú aj u vás, ale ja môžem vrelo doporučiť firmu TeploZima. Naozaj skvelá robotu, prišli ako sme sa dohodli, upratali po sebe, pravidelne mi robia servis. Tiež som sa k nim dostala na odporúčanie a maximálna spokojnosť.
@anonym_df3ce7
@anonym_c12517 mali nejaké výrazne vyššie ceny od konkurencie? Za aku dobu od objednávky k vám prišli?
@anonym_df3ce7
@anonym_c12517 mali nejaké výrazne vyššie ceny od konkurencie? Za aku dobu od objednávky k vám prišli?
@katkazatka úprimne som konkurenciu ani nepozerala. Mala som toto odporúčanie, kupovala som pred troma rokmi takto na jeseň. Sama som si stanovila hranicu do 1500e a krásne som sa do nej zmestila aj s montážnou. Vybrala som si jednu klímu, a do troch dní prišiel technik pozrieť sa na to, poradil mi, dohodli sme sa montáži. Ta bola možno tri týždne potom, ale len preto, že som už mala naplánovanú dovolenku, dalo by sa aj skôr. Povedali mi, že jedna parta -dvaja chalani robia zdy dve montaze denne, ráno o ôsmej a potom o jednej. Tak som si vybrala poobede, chalani volali, ze uz skončili, či by mohli prísť skôr. Dorazili, za hodinku a pol bolo hotovo, upratli po sebe, bez problému. Je to samsung, mam k tomu appku, keď sa vyberiem z roboty domov, tak zapnem klímu, kým prídem domov, je tu prijemne. Dá sa tým aj kúriť, takže rovnako v zime, ak idem na víkend preč, tak pol hodinku pred príchodom domov zapnem kúrenie q zase je tu príjemné. Naozaj maximálna spokojnoat

Skus pozrieť ich stránku, či sú aj u vás, ale ja môžem vrelo doporučiť firmu TeploZima. Naozaj skvelá robotu, prišli ako sme sa dohodli, upratali po sebe, pravidelne mi robia servis. Tiež som sa k nim dostala na odporúčanie a maximálna spokojnosť.