Prečo sa domový alarm Jablotron 100 spúšťa bez príčiny?
Zdravím, máme nainštalovaný alarm Jablotron 100 v rodinnom dome a posledné dni sa spúšťa bez zjavnej príčiny, najmä v noci. Technik ho kontroloval pred rokom. Máte niekto skúsenosť, čo to môže spôsobovať? Vďaka
Môže to byť čokoľvek od ducha po zlodejov 😁
Mne sa raz rozhodol pavúk, že si spraví pavučinu pred pohybovým senzorom a z GSM alarmu mi prišlo v priebehu pol hodiny asi 15 SMS.
Fuj,fuj,fuj,my mame kameru,co robi hlavne fotky,taky hnusny pavuk tam bol.No hnus.
Mozno bateria v alarme alebo vo vonkajsej jednotke. Ked sa idu vybit, tak toto zvyknu robit. vydrzia cca 2 roky, potom treba menit.
Mozno bateria v alarme alebo vo vonkajsej jednotke. Ked sa idu vybit, tak toto zvyknu robit. vydrzia cca 2 roky, potom treba menit.
@simsalabim normálny alarm presne zobrazí ktorý snímač spustil poplach aj to v ktorom snímači je slabá batéria ak sú bezdrôtové
@anonym_autor zameraj sa na ten snímač ktorý spúšťa poplach a ten skontroluj či tma niečo nie je čo nemá byť
bol taký prípad kde v pivnici pod snímač dali skriňu a na ňu niekto položil sušiť orechy v noci tam chodilo zvieratko a robilo poplach
@simsalabim normálny alarm presne zobrazí ktorý snímač spustil poplach aj to v ktorom snímači je slabá batéria ak sú bezdrôtové
@anonym_autor zameraj sa na ten snímač ktorý spúšťa poplach a ten skontroluj či tma niečo nie je čo nemá byť
bol taký prípad kde v pivnici pod snímač dali skriňu a na ňu niekto položil sušiť orechy v noci tam chodilo zvieratko a robilo poplach
@anonym_ac618a neviem to posudit, nie som odbornik, mame asi 15 rocny Jablotron a toto robi.... inak sa sam nespusta. Mozno novsie to maju inak.
@anonym_autor Niekedy je dobré pozrieť si, či taká téma už nebola založená. Ani nie pred mesiacom sa diskutovalo presne o tomto istom. Písal som tam aj moju skúsenosť.

@anonym_autor nemate tam visiacu pavucinu, zaves co sa hybe, okno buchlo apod? Ked tak nech technik skusi skontrolovat cidla... obcas sa nam to spustilo, ale casto nie... tak 2 krat za par rokov... a teda iba v jedenej izbe ci vo viacerych alebo sa to strieda?