icon

Aké diagnózy vám uznali na predĺženú platenú rodičovskú?

pink_lady
4. máj 2012

Je tu xy tem na temu predlzenej neplatenej...no ja by som sa rada spytala na konkretne diagnozy, kvoli ktorym vam ju schvalili...

Strana
z22
monika07142019
14. feb 2024

@anastacia1103 my keď sme to začali riešiť maly mal po operacii a po magnetickej rezonancii, vedeli sme už vtedy že ho čaká ďalšia operacia ale doktorka nám hneď vypísala papiere a odniesli sme ich na úrad,, a datum to ti neviem presne povedať lebo mali mal 4.5 roka keď sme to riešili [ februari som podavala papiere] a vyplatili mi spatne 4 mesiace[ ako sme zacali to riesit že sa niečo deje ] podľa dátumu ako mi napísala doktorka,, tak ti neviem poradiť ako to tebe schvália ,, ale mam dojem ze max vyplatia 6 mesiacov spätne,, neuvažovala si nad zmenou lekárky, ??

monchichichi
16. feb 2024

@anastacia1103 ved to nevadi ze to napisala. Ako zisti ze chodi do skolky? Moze ti to byt jedno. Aj mne to vsade napisala dr.

petra3289
5. sep 2024

@janka196 takže vám schválili predĺženú materskú kvôli epilepsiu?

adka_pajerska
13. nov 2024

@stanislavao ahoj prosim uznali ti predlzeny rodicovsky?

stanislavao
13. nov 2024

@adka_pajerska joooj, to bolo pred 12 rokmi, ale áno. Teraz sú už pravidlá omnoho prísnejšie.

adka_pajerska
14. nov 2024

@stanislavao moja mala ma potvrdenu ABKM + soja denno denne bolesti bruska a na zapchu musime uzivat lieky od gastro.

patulkaga
4. feb 2025

@janulka188 dobrý deň kam vám môžem napísať

monchichichi
4. feb 2025

Ahojte, ako to je prosim ked mi skoncil predlzeny rodicak a mam od dr odporucanie na dalsie predlzenie? Musia ma vyzvat z uradu alebo mi pride nejake k tomu info?

barbora_t
4. feb 2025

@monchichichi mna vyzyvaju vzdy mesiac dopredu ako mi ma koncit predlzenie 😊

monchichichi
4. feb 2025

@barbora_t mne nic neprislo a kontrolu dali vtedy na 10.1.2025

barbora_t
4. feb 2025

@monchichichi to je zvlastne, mne prislo normalne z uradu prace do vlastnych ruk 🙈

monchichichi
4. feb 2025

@barbora_t no skusim tam zavolat ked tak

macinko321
Autor odpoveď zmazal
lucka1022
10. feb 2025

@janulka188 prosimvas môžem vám napísať správu?

lucka1022
10. feb 2025

Ahojte ,ako to je teraz s predĺženým rodicakom,dcera spasticka dipareza,imunodeficit ,častá chorobnosť,intolerancia na laktózu,reflux...predcasne narodená 30tt. Ma 2.5 roka ale určite si minimalnw podám. Do škôlky ona nehrozí s tými chorobami. Boli sme aj v Srobarovom ústave,tam jej vlastné len potvrdili tie diagn akurát reflux sa tam dozistil.

zuzulka558
10. feb 2025

Mne dr odporúčal s mladšou byť doma s atop ekzémom, aj som skúšala ale vykašľala sa na to, ja potrebujem byt medzi ľuďmi mala medzi deťmi a dobre si urobila, mladsiu mam podchytenu ako staršiu a mame pokoj,, doma by som bola v depkach asi

monchichichi
11. feb 2025

@barbora_t povedali mi ze nic neposielaju ze musim sama ist prelozit potvrdenia.

barbora_t
Autor odpoveď zmazal
Strana
z22