Aké diagnózy vám uznali na predĺženú platenú rodičovskú?
Je tu xy tem na temu predlzenej neplatenej...no ja by som sa rada spytala na konkretne diagnozy, kvoli ktorym vam ju schvalili...
@anastacia1103 ved to nevadi ze to napisala. Ako zisti ze chodi do skolky? Moze ti to byt jedno. Aj mne to vsade napisala dr.
@stanislavao ahoj prosim uznali ti predlzeny rodicovsky?
@adka_pajerska joooj, to bolo pred 12 rokmi, ale áno. Teraz sú už pravidlá omnoho prísnejšie.
@stanislavao moja mala ma potvrdenu ABKM + soja denno denne bolesti bruska a na zapchu musime uzivat lieky od gastro.
@janulka188 dobrý deň kam vám môžem napísať
Ahojte, ako to je prosim ked mi skoncil predlzeny rodicak a mam od dr odporucanie na dalsie predlzenie? Musia ma vyzvat z uradu alebo mi pride nejake k tomu info?
@monchichichi mna vyzyvaju vzdy mesiac dopredu ako mi ma koncit predlzenie 😊
@barbora_t mne nic neprislo a kontrolu dali vtedy na 10.1.2025
@monchichichi to je zvlastne, mne prislo normalne z uradu prace do vlastnych ruk 🙈
@barbora_t no skusim tam zavolat ked tak
@janulka188 prosimvas môžem vám napísať správu?
Ahojte ,ako to je teraz s predĺženým rodicakom,dcera spasticka dipareza,imunodeficit ,častá chorobnosť,intolerancia na laktózu,reflux...predcasne narodená 30tt. Ma 2.5 roka ale určite si minimalnw podám. Do škôlky ona nehrozí s tými chorobami. Boli sme aj v Srobarovom ústave,tam jej vlastné len potvrdili tie diagn akurát reflux sa tam dozistil.
Mne dr odporúčal s mladšou byť doma s atop ekzémom, aj som skúšala ale vykašľala sa na to, ja potrebujem byt medzi ľuďmi mala medzi deťmi a dobre si urobila, mladsiu mam podchytenu ako staršiu a mame pokoj,, doma by som bola v depkach asi
@barbora_t povedali mi ze nic neposielaju ze musim sama ist prelozit potvrdenia.

@anastacia1103 my keď sme to začali riešiť maly mal po operacii a po magnetickej rezonancii, vedeli sme už vtedy že ho čaká ďalšia operacia ale doktorka nám hneď vypísala papiere a odniesli sme ich na úrad,, a datum to ti neviem presne povedať lebo mali mal 4.5 roka keď sme to riešili [ februari som podavala papiere] a vyplatili mi spatne 4 mesiace[ ako sme zacali to riesit že sa niečo deje ] podľa dátumu ako mi napísala doktorka,, tak ti neviem poradiť ako to tebe schvália ,, ale mam dojem ze max vyplatia 6 mesiacov spätne,, neuvažovala si nad zmenou lekárky, ??