icon

Aké diagnózy vám uznali na predĺženú platenú rodičovskú?

pink_lady
4. máj 2012

Je tu xy tem na temu predlzenej neplatenej...no ja by som sa rada spytala na konkretne diagnozy, kvoli ktorym vam ju schvalili...

mifka5551
24. máj 2015

Neskutpčne aké choré detičky ktoré si to vôbec nezaslužia a vie mi niekto poradiť či schvália predlženú materku na epilepsiu

laurika26
23. jún 2015

môj synáčik je onkologický pacient a mne ani na odvolanie nepredĺžili rodičovskú dovolenku. V lete bude mať už dcérka 3 roky, takže musia do škôlky a ja do práce...

lubkacibulka
28. okt 2015

Žienky a schválili niektorej predĺženú RD s diagnózou: Selektívny deficit IgA? Vďaka.

lucettel
16. dec 2015

mate predlzenu platenu matersku na diagnozu diabetes?

daduska
4. jan 2016

Ahojte mamičky. Moja dcera má tri roky a vôbec nerozpráva, je to diagnóza na predĺženú rodičovskú?

eriksonka1234
4. jan 2016

daduska
určite to nie je dôvod, ani môj syn nerozprával a dnes má 10 rokov a je nadpriemerne inteligentný, až máme niekedy problém my dospeláci reagovať....Pokiaľ nemá iné zdravotné ťažkosti, doporučujem umiestniť do kolektívu - určite sa rozrozpráva. Učím v MŠ a kopec detí nám v malej triede nerozpráva. Neboj- to príde. 🙂
S dcérou som poberala predĺžený RD, ale tá mala diagnóz viac než dosť ☹ , našťastie sa operáciou stav začal zlepšovať)

kristinapolusinova
5. jan 2016

Ahojte mamičky,prosim Vás neviete mi poradiť či by mi predlžili rodičovsku dovolenku ked má malý ešte plienky na kakanie?vycika sa pekne sám ale sa nevypýta lebo nerozpráva ešte len pár slov..ale kakať len do plienky:( neviem si sním poradit.za 4mesiace má 3roky a má nastupiť do škôlky.neviete či je neaký odborník na to-neaký doktor ktorý sa takýmto veciam venuje??Ďakujem za odpovede.

007monita007
2. feb 2016

dobry chcem sa opytat nam predlzili rodicovsky na dva roky da sa este raz podat ziadost na posudenie znovu aby nam este predlzili do 6 rokov? dakujem

brisilda
2. feb 2016

@kristinapolusinova rodicovsku predlzuju len na zaklade zleho zdravotneho stavu dietata cize v tvojom pripade ti ju nepredlzia . Ak mozem poradit tak mu tu plienku nedavaj .... par krat sa pokaka ale pride na to , ze treba utekat na wc 🙂 Deti su sikovne a skor ci neskor sa to nauci 🙂 drzim palce
@007monita007 ano , pokial sa stav dietata nezlepsi tak mozes znova poziadat o predlzenie

onmaria
8. feb 2016

Baby, myslite, ze ma vyznam davat odvolanie, pokial nam neuznali predlzenu rodicovsku?? dakujem

aaalena86
8. feb 2016

@onmaria Ja som dala a čakám odpoveď.Už je to mesiac čo to tam majú .Nám to poslali do Bratislavy ale tu na MK niekto písal,že vraj niekedy pride odpoveď až za 3 mesiace .

janka2501
9. feb 2016

schvalili mi az do 6 rokov, vcera volali, mala ma problemy s oblickami

benobanik
9. feb 2016

Dobry den.idem si podat o predlz.RD.syn ide mat tri roky.od malicka chodime na imuno ma obstrukc.bronchit.(mame spreye.inhalatory),atipic.ekzem casty.selest.neviete mi poradit ci nam to prejde?dakujem

kukykuk84
19. mar 2016

Nam schválili na atopický ekzem rovno do 6 rokov.

gabikka34
10. apr 2016

Ahojte, kolko tyzdnov od podania ziadosti trvalo vyjadrenie Upsvar, ze vam schvaluju predlzenie rodic.zo zdrav.problemov? Uz mi tu baby pisali, ze na urade nemaju radi 2-3m.dopredu, na druhej strane, ze to treba v predstihu, ze na urade maju 3m.lehotu na vyjadrenie. Tak teda neviem, mala bude mat 23juna 3 roky, 24by som teda mala nastupit do prace, v praci mi povedali, ze ak vyjadrenie nedonesiem do 23,ze mi daju vypoved. Som pred materskou bola zamestnana na dobu neurcitu a bolo by skoda to prerusit. 6maja ideme na neurologiu, doktorka povedala, ze len mesiac dopredu mi urad zoberie ziadost, tak ak to podam9 maja, to bude 1,5mesiaca a dufam, ze sa teda urad vyjadri a schvali ziadost, mala ma DMO lahsiu formu, no musime cvicit kazdy den

janka2404
12. apr 2016

Ahojte.da sa vybavit predlzena rodicovska aj na alergiu kravskeho mlieka? Dakujem

lun225
13. apr 2016

Nám predĺžili na rok s alergiou na mlieko.. V marci som žiadala znovu o predĺženie, mame nové alergie:bezlepkovú diétu kvôli alergii na pšenicu, vaječný bielok, histaminova intoleranciu.. A chodíme na logopediu nakoľko sa malý zájakava. Predĺžili na 8mesiacov s tým, že ako dôvod uviedli, že sa zájakava.. A ostatné nebolo ani spomenuté:(

karkulkaa
14. apr 2016

myslíte že sa mi oplatí skúsit predlženu plat rodičovskú ked mám 3 roč. dvojičky a su každu chvilku choré. + logopedia. A skoro 6 ročného syna ktorý sa tiež zajakáva a chodí na logopediu každý týžden.

tanicka696
28. apr 2016

ahojte baby,prosim vas ako prebieha to schvalenie?stači papier teda sprava od pediatričky a to sa poda na podatelni spolu so žiadostou na upsvar?bo som preštudovala už tolko člankov a všade inak..dakujem 😉

unkissed1
29. apr 2016

Pojdete na urad vypytate si ziadost ktoru zanesete obvodnemu lekarovi vasho dietatka ten ziadost vyplni a spolu s prilozenymi diagnozami od inych odbornych lekarov(imunolog , alergolog, psycholog, kozna lek.....atd. to zaniesete spet na urad plus k nahliadnutiu rodny list a obciansky

suzanne331rx
14. máj 2016

prosim vas pekne! toto mi schvali????
rhinitis alergia, potravinová alergia, intolerancia BKM alergia na kravské mlieko..... dakujem za odpoved prosim dakto mi odpiste:_)

micinka47
9. aug 2016

Ak moj maly syn nerozprava a mame ordopedicke problemy,chodime po špičkach.schvalia mi to ? Ďakujem.

kristinapolusinova
10. aug 2016

@micinka47 Dobrý den,s tým chodením po špičkách Vám neschvália ale ked nerozpráva treba isť logopedička a tá nech Vám vystaví papier že má oneskorený vývin reči a treba skusiť poslať.Možno schvália..mne schválili tiež pre oneskorený vývin reči ale aj preto že chodím s malým k psychologičke lebo kaká do plienky 😉

kristinapolusinova
10. aug 2016

@suzanne331rx Treba vyskúšať🙂za to nič nedáte🙂))

nika1988
10. aug 2016

@suzanne331rx dobrý den ano schvália mi sme mali alergiu na BKM a intoleranciu to nám schválili a o pol roka sa malemu to skrížilo zo sojou

micinka47
11. aug 2016

@kristinapolusinova boli sme na neurologii caka nas este psychologicka atd...

ralka
24. aug 2016

@dicinka1 ahoj prosim ta chcem sa spytat ja teraz idem poziadat o predlzeny rodicak mala mala zabal oblicky je stale sledovana urologom a tiez byva casto chora mame aj papier od imunologicky ma niektore hodnoty nizsie ale vraj to neni take zle myslis ze by mi mohly schvalit ked sme aj nemocke boli na zapal oblicky

dicinka1
24. aug 2016

@ralka ahoj..to netušim..moja dcera boka aj operovana...tak to neviem naozaj...ale skus...

janka2501
24. aug 2016

@ralka
Zalezi co ti tam napisu dr. Moja ma tiez s oblickami a ma do 6 r dane.

maajka
1. sep 2016

@kristinapolusinova Aj my mame ten isty problem s kakanim do plienky a oneskorena rec (ma 3,5 roka)a povie len par slov.Bolo by mozne podat ziadost o platenu predlzenu matersku aj ked som od januara evidovana na urade prace?dakujem za odpoved