icon

Ako mám postupovať ohľadom jaslí?

okrimave
12. feb 2018

Ahojte maminy, viete mi poradit ako mam postupovat ohladne jasliciek...ide o to, ze som prihlasila synceka do jasliciek od septembra 2017, bohuzial som si myslela, ze ked su sukromne su aj lepsie. No uplny opak. Od septembra do teraz tam bol len 35dni a z toho 7 dni len na pol dna. Stale bol chory, lebo riaditelka brala chore deti po znamostiach. Tiez gygiena hroza. Prebalovali deticky na zemi, kde sa oni potom hravali. Tiez na spanie ich neprezliekali do pyzamiek. Strasne smrdel od mocu, kazdy den som mu davala nove oblecenie, ale on mal aj vlasky napachnute. Nakolko ma nejedenkrat riaditelka oklamala, tak som sa rozhodla maleho odhlasit. Dostavala som nanho prispevok zo statu vo vyske 280eur. A ja som urobila chybu, ze som si neskoro vsimla na zmluve s jaslami, ze riaditelka mi mala za stravu peniaze vracat. Dokonca ked bol len 3dni v mesiaci u nich, tak som mala platit len polovicu. No ona zakazdym zobrala plnu sumu. Bola som za nou a nič mi nechce vratit. Da sa to niekde nahlasit? Ved okradala mna a stat na ukor choreho dietata. Dakujem za kazdu radu. Jedna sa o jasle v Ruzomberku. ....este sa na mna hnevala, ze jej nedavam laiky na fb a nepochvalim ju za fotky, ktore tam pridava

Strana
z2
okrimave
autor
12. feb 2018

@mius.brcko dakujem za link. Urcite nesplnaju nic, co tam je napisane. Dokonca maju viac deti akoby mali mat a vzdelanie...o tom pochybujem.

Strana
z2