icon

Ako si predĺžiť rodičovskú dovolenku?

miki2324
7. okt 2013

Ahojte mamicky
nie som tu nova,ale pod inym nickom,kvoly sukromiu.
Mam taky problem nad ktorym si stale lamem hlavu.Maly bude mat v decembri 3 roky,do skolky ho nezobraly kvoly plnemu stavu a este nema 3 roky,podla mna skor kvoly tomu,ze nie je ockovany/ale to nie je teraz podstatne/Maly je na mna velmi naviazany,je neustale so mnou 24 hod v kuse od narodenia,z nikym nezostane ani v nasom byte/ani s otcom/tu kde byvam,nikoho nemam a tam odkial som mam choreho otca a mamina sa bohuzial maleho nedozila.To je jeden problem,neviem ako by som ho dokazala nechat a ist do roboty,asi by som sa zblaznila,co s nim je,ako to preziva,co jeho psychika ☹ ☹ ☹Ale na druhej strane do roboty ist musim,nemam peniaze a ani matersku som este nikdy nevydela,nakolko som mala uvery pred tehotenstvom,ktore nasledne skoncily v exekucii.Nikoho nezaujima,ze ste na materskej,ze ste ostaly na vsetko sama 😠 .Tak vas teda prosim mamicky o vsetky cenne rady ako zostat doma a aspon nieco poberat.Dakujem vopred

lauricka
7. okt 2013

predlzena rodicovska, da sa o to poziadat kvoli zdravotnemu stavu dietata, ak ti lekar potvrdi nejaky dovod...a urcite zacni maleho privykat aj na inych ludi a ine prostredie, viac s otcom a ak su, tak s jeho rodicmi, babkou a dedkom...viac neviem, nezaoberala som sa niecim takym

rora
7. okt 2013

no mna jedine napadlo ze by si skusila najst vo svojom okoli mamicky ktore su v podobnej situacii ako ty, ze nemaju kam dat deticky a ze by si im ich strazila.... v ktorukolvek hodinu, aj cez noc, ak by isli na nocnu smenu, alebo proste hocikedy.... vyberat si velmi nemozes ☹ mna takato dilema caka o par mesiacov tiez ak mi malu nevezmu do skolky....

anavila
7. okt 2013

a ako choreho mas otca? na neho nemozes poberat opatrovatelske? a budes aj s malym aj s otcom..a mozno casom sa to vyriesi

danielle37
8. okt 2013

ahoj, moja znama ma maleho, kt. nikoho neakceptuje. Bola s nim u psychologa - proste je to nejaka diagnoza a ma predlzenu matersku, takze chod ku svojej obvodnej a ona ta posle..... uvidis