Ako si užívate rodičovskú?
Baby ako si užívate rodičovskú . Hrozne to letí ,stále som s nim. Priznám sa už mi začína prepínať mierne. Či je to tým že ho stále kojim aj v noci aj 5krat. Nechodím nikam bez neho
Vyzerám hrozne ,nepacim sa sama sebe a najviac čo má trápi že nemám príjem . Som závislá na mužovi. Malý mal rok ako si mám privyrobiť keď som robila ako predavačka ,iné neviem
@mimi16 Toto niektorým ženám nevysvetlíš. Našťastie v reálnom svete už nie sú také skostnatené názory. To len táto sociálna sieť je typická užívateľkami na RD až do 6 rokov, keby sa dalo aj dlhšie. Len neviem, kedy sa toľko tým deťom venujú, keď sú strčené v toľkých diskusiách.
@zuzanockamt ďakujem ti za podporu.
@barbora19911 presne si odpovedala všetkým super mamám, ktoré sa ani minútu nenudia lebo SA TO NEDÁ. Ak by si ty nepodnikala a nemala možnosť tráviť čas mimo domu, pretože aj to si vyžaduje financie, keď nechcem sedieť len na ihrisku, tak by si sa doma unudila k smrti.
@scorpionflower1 ako môžeš ako pedagóg povedať, že dieťa sa dáva do jaslí keď má matka krízu? Dieťa sa odkladá ako nejaká vec? Veď to nie je normálne čo tu mnohé prezentujete a ako zhadzujete pracujúce ženy, ktoré sa opovážili dať dieťa do kolektívu. Ja chcem pre svoje deti to naj a PRÁVE PRETO nastúpili už aj do jasličiek a doteraz si na to obdobie pamätajú. Mali tam úžasne strávený čas. To by som im ja doma nezabezpečila. Chodenie na prechádzky, do lesa a hranie sa je super ale nie tri roky vkuse. Všetky čo tu opisujete na 200% strávené dni s deťmi ste buď super ženy vo ja nie som alebo žijete v mega bordeli keď máte domácnosť a varenie vyriešené ľavou žiadnou. Nehovoriac o tom že sa predsa mám venovať aj starším deťom aj manželovi a v neposlednom rade aj sebe. Pre mňa byť matkou nerovná sa byť otrokom. Najstaršia dcéra sa čudovala prečo ešte nepracujem že som dlho doma. 😃 Keď som jej povedala že iné sú doma aj tri roky a deti do jasličiek nechodia tak tomu vôbec nerozumela. Moje deti sú nastavené tak, že počas dňa je každý v buď v tých krutých jasličkách, škôlke, škole a v práci a popoludní trávime čas spolu.

@scila suhlasim s tebou a som rada, ze je tu aspon jeden takyto rozumny komentar. Celkom smutno mi je, ze velmi vela rodinam je vlastne dieta na pritaz, na nervy, a treba ho dat do jasli, nech je klud.