icon

Čo po materskej?

jezica
22. aug 2017

Ahojte maminy.otazocka.
12.9.mi konci md,som zamestnana,ale davam vypoved.mam 15 dni dovolenky,ktoru chcem vycerpat,cize vypoved by bola k 30.9.teraz k tej otazocke,ked mi skonci md,mam ist na nejaky urad,alebo az ked vyberiem dovolenku.ak ano tak kam,lebo som z toho zmatena 😂😊😁vdaka za kazdu odpoved,pekny dnik

Strana
z4
zaba9
22. nov 2017

@evittam dobry den,mozem Vas poprosit o radu? Uz ste mi ohladne Md raz pomohli. Od augusta tohto roku som yx na rodicaku. Min.rok som mala DNp a naslednu Pn,z ktorej bola ratana MD. Ak by od januara isiel na MD partner,ja sa odhlasim z Rd,a prihlasim na UP. Z coho by mi bola ratana podpora,ak by bola? Partner popri MD by mohol vykonavat SZCO? Dakujem velmi pekne.

loginexistuje
22. nov 2017

@zaba9 skor nez ti evittam odpovie musis doplnit info
Mas trvajuci pracovny pomer?
Mas v obdobi poslednych styroch rokov platene poistenie v nezamestnanosti aspon 730 dni ? Netreba si to mylit s nemocenskym poistenim

Mne z toho mala co si dala vuchadza skor ze narok na podporu ti nevznikne ale treba detailnejsie info

Partner moze popri poberani materskeho pracovat ako szco uplne v pohode

zaba9
22. nov 2017

@loginexistuje dobry den,nemam trvajuci PP. Pred Md,r.2016 som bola Dnp a nasledna Pn. R.2015 som bola evidovana na Up,a poberala podporu. Do konca r.2014 bol Pp.

zaba9
22. nov 2017

@loginexistuje pardon,do 11/2015 bol Prac.pomer,potom UP,Dnp a Pn. 12/2016 nastup na Md.

loginexistuje
22. nov 2017

@zaba9 tak potom narok na podporu mat nebudes. Preto sa staci prihlasit na ZP netreba na UPSVAR ak pojde partner na MD

evittam
22. nov 2017

@zaba9 Tak ako pise
@loginexistuje
A na ZP sa prihlasis ako osoba starajuca sa o dieta do 6 rokov.

zaba9
22. nov 2017

@evittam dakujem

zaba9
22. nov 2017

@loginexistuje dakujem

Strana
z4