Jasličky a chorobnosť
ahojte, dcerka chodi do jasli uz cca 3 tyzdne. z toho v nich bola 6 dni. zvysok chora. viem, ze to k tomu na zaciatku patri. ako dlho to trvalo vam kym ste sa zastabilizovali a nelapli kazdeho bacila? inak sa jej tam velmi paci a ani nechce chodit domov. tak poprosim vsetkych ktori chcu zacat o pripadnom trapeni sa dietata bez mami a naslednych chorob zo stresu, nech sa tejto diskusie nezucastnuju. hladam odpovede a riesenia. dakujem!!!
@vandavanda ahoj ja dom tiez chcela dat malu do jasli a ist do roboty ale kazdy mi hovoril ze kym di organizmus zvykne v kolektive budeme viac foma ako tam a neviem kde by mi to tolerovali tak zatial je doma. syn kamaratky terz nastupil do skolky za cely 3 roky nebol chory okrem nadchy a terz stale nieco. je to normalne drzim palce aby to bolo cochvila v poriadku.
@vandavanda Moj maly bol chory zatial len 2x, hned prvy mesiac ako nastupil do jasli, ale teraz je to uz v pohode, trochu trva kym si organozmus a imunitny system zvyknu. Ak ma mala len sopliky tak to nevadi, tie mozu byt aj s prekureneho vzduchu, skus jej davat nejake kvapky do nosteka na zvlhcenie sliznice, nam pomohol Libenar. A davaj aj vit. C, ja malemu davam tak 3x do tyzdna. 😀

ahojte, znova by som chcela otvorit temu. su tu mamicky so skusenostami? my sme uz druhym mesiacom chori-nechori. teploty sice nemame a mala je vesela, ale stale sopliky, stale kasle, stale nejake bacily.. u doktorky sme kazdy druhy tyzden.. vzdy sme s malou zostali doma a prelicili ju. no len co sa vratime medzi deti, do dvoch tyzdnov ideme k lekarke. je to nasa prva jesen v jaslickach. som uz zufala. velmi. su to bezne skusenosti v zaciatkoch?