Kedy sa dá požiadať o predĺženie rodičovskej dovolenky?
Dobrý deň chcem sa opýtať či by ste mi vedeli poradiť
Dcéra má 4 roky a pedopsychiater jej určil tieto diagnózy
F80.9
F90.0
F91.3
Myslíte že to stačí alebo nemám šancu
Ďakujem
Podľa mna to na predlžení rodičovský nie je.
A okrem toho pedopsychiatra keby ktomu doložim papier od lokopeda a psychologičky
@julietta112561 veď skús a uvidíš, veľakrát nedajú na oveľa vážnejšie dg
@julietta112561 pokiaľ nemá iné problémy, tak ti to neschvália, s rozprávaním je ako na tom? Do škôlky chodí? Je odplienkovana?
@janickacrazy Rozprávať nevie...... Vie len pár slov
@julietta112561 prečo ste nežiadali, keď mala 3 roky, vtedy by bola väčšia šanca na schválenie, nám schválili pri týchto diagnózach plus ešte niečo k tomu, keď mal malý 3 roky, ale len na 1 rok, potom už začal pomaly rozprávať v 4 rokoch, tak už som to nedávala, ale myslím, že už by to nepredĺžili
@janickacrazy práveže som žiadala keď mala 3 roky ale neprešlo mi to..... Len nedávno začala mať iné problémy na základe ktorých to chcem vyskúšať
@julietta112561 aha, no veď vyskúšať môžeš, ale veľmi by som s tým radšej nerátala
@janickacrazy práveže som žiadala keď mala 3 roky ale neprešlo mi to..... Len nedávno začala mať iné problémy na základe ktorých to chcem vyskúšať
@julietta112561 podarilo sa vam?
A okrem toho pedopsychiatra keby ktomu doložim papier od lokopeda a psychologičky
@julietta112561 aké ste mali diagnozy?
@julietta112561 aké ste mali diagnozy?
@lilli202
F80.9
F90.0
F91.3
Plus správa od lokopeda, psychológie, a ten pedopsychiater

@julietta112561 v našom okrese teda tam kde mame ambulanciu iba s týmito diagnozami bez šance.