Končí mi rodičovská, kvôli "korone" nemôžem nastúpiť, čo teraz?
Ahojte, chcela by som sa opytat. Konci mi rodicovska dovolenka (po 5 rokoch... :( ), zial kvoli epidemii musi byt prevadzka zavreta, takze nemam kam... Co teraz? Kam sa nahlasit?
Dakujem za kazdu radu..
@marsmykkok som jednoosobova sro, takze toto tazko.. :(
@tittixzy kontaktovat https://m.facebook.com/groups/197873078199264?v... a opytat sa, maju klntakty na kompetentnych a snad sa opytaju za vas...
@tittixzy A narok myslis, ze sa chces prepustit a ist na urad prace, alebo...?
@misha666 Akoze na nic? Ved teraz schvalili opatrenia pre zivnostnikov, malych a strednych podnikatelov... to sa ti zda byt nic?
Okrem toho - o zamestnancov sa stara zamestnavatel. Musi pocitat s tym, ze bude platit dovolenku, ze bude nahradzat mzdu pri paragrafoch, pri PNke, ze moze nastat prekazka v praci a musi platit mzdu... ak si sama see panom, tak o vsetko toto sa musis postarat sama. To nie je volnost, ale aj povinnosti.

Laik však zamestnávateľovi podľa mňa ak máš trvalý pracovný pomer , bud prekážka na strane zamestnávateľa a budeš dostávať percentá z platu ako ostatní alebo ťa vyhodí aj s prisluchajucim odstupnym. To nie je tvoj problém že je prevádzka zatvorená, ty si zamestnanec a nemusíš to riešiť