icon

Mohli sa na úrade práce pomýliť?

jahodiss
15. jan 2022

Ahojte, chcem sa spýtať. Malá sa narodila 2.12.2018, čiže minulý rok 2. Decembra mala 3 roky. Myslela som, že rodičovský mal prísť posledný v novembri + keď tak, dva dni za december. Dnes som pozrela stav účtu a prišlo mi +400e z úradu. Stretol sa s tým niekto? Ďakujem.

loginexistuje
15. jan 2022

dobre ti vyplatili patri ti cely rodicak aj za december kt sa vyplaca v januari

alexandra2468
15. jan 2022

@jahodiss materska sa vyplacala presne podla dni na materskej (denny vymeriavaci zaklad), rodicak dostavas cely za kazdy “nacaty mesiac”.

lienka.7
15. jan 2022

@jahodiss žiadny omyl, vyplatili ti to ok. Aj keby bola 1.12.mas narok aj za ten jeden deň na celu sumu RP

jahodiss
autor
15. jan 2022

@loginexistuje fiha, super teda. Ďakujem pekne 🙂

tosomja
15. jan 2022

Mne zase lezie na nervy keď mi príde rodičovský aj s pridavkami a keďže musím stále dokladovať príjem a kde pracuje otec deti tak nechodia naraz, ale raz pozastavia, raz pustia, potom na jedno vyplatia k rodicaku, druhé samostatné, tretie aj za tri mesiace nara, a nikdy neviem koľko mam mat a co to vlastne prišlo. A ONI MI TUEZ NEPOVEDIA, VRAJ SUMA SEDI A VIAC SA NEDOZVIEM. 🤷‍♀️ Tak im vypisujem každý mesiac lebo ra, príde 400e, potom 540, potom 630...atď... erada by som im niečo vracala neskôr