Môžem si vziať paragraf na dieťa, ak je manžel na materskej?
Teda ak je muz na Md a je treba ist s dietatok k dr a ja som zamestnana, mozem si vziat paragraf na dieta u dr v ten den? Teda zeby som sla s nimi?
@stanulienkat ved ale ja som nenapisala nič strašne. Skôr mi príde divné, že dospelý chlap nevie/ nechce zvládnuť lekára s dieťaťom. Načo je po tom na materskej?
mne ten komentár o "dnuka" pripadá oveľa nechutnejší ako komentár o nesvojprávnosti manžela😂 každý to máme inak
Samozrejme, že môžeš. My sme to mali opačne, ja na materskej a manžel v práci. Bral paragraf, situácia bola zlá a skončilo to hospitalizáciou. Bola som rada, že tam bol a on chcel byť pri nás.
@stanulienkat Nevymazávaj, nemáš prečo. A ja mám tvoj "ostrý jazyk" rada. 😉
@h2 ja mam ako raz viesta napisala "syndrom predbiehajucej papule. Niekedy to ani nemyslim tak sprosto ako som to napisala. Tato otazka je este ok. Ale niekedy co tu cita clovek, hlava sa mi zastavi. Dnes otazka-kolko stoji kupelna liecba. OMG!!! Predsa ako kde a kedy. Klik na stranku kupelov a viem to za 5 sekund.
@stanulienkat tak vieš, niektoré si tu myslia, že modrý kôn sa používa ako gooogle. Nevyhľadá si najprv všeobecnú informáciu, ale rovno otázku hodia do diskusie😎
@stanulienkat opakujem zas a znova, môj muž bol miliónkrát s deťmi a určite aj autorkin, niekedy bohužiaľ sú také ochorenia, že musia ísť dvaja. Chvalabohu vy ste to nezažili, tak si odpovedala tak ako si odpovedala
My sme so strednou dcérou chodievali na kontrolu na neurochirurgiu a manžel si brával paragraf, hoci som bola na MD. Chcel tam ísť s nami. Ak má muž takýto postoj, tak je obdivovaný, že sa zaujíma a nenechá v tom svoju ženu samú. Ak chce to isté urobiť maminka, ktorá pracuje, tak urobíme z chlapa neschopáka, ktorý nezvládne ísť sám s dieťaťom ku doktorovi a z mamky urobíme stíhačku, ktorá chlapovi neverí, že jej presne zreferuje, čo sa od doktora dozvedel? Prečo? Podľa mňa je úplne normálne, že chcú ísť k doktorovi s dieťaťom obaja.
Manzel si bezne braval na deti paragraf, aj ked som s nimi bola na materskej alebo na rd.

@stanulienkat Ja už ťa poznám, keď ty napíšeš "to isté", nie je to to isté. 😂