icon

Môžem si vziať paragraf na dieťa, ak je manžel na materskej?

29. jan 2025

Teda ak je muz na Md a je treba ist s dietatok k dr a ja som zamestnana, mozem si vziat paragraf na dieta u dr v ten den? Teda zeby som sla s nimi?

Strana
z2
h2
29. jan 2025

@stanulienkat Ja už ťa poznám, keď ty napíšeš "to isté", nie je to to isté. 😂

aurora33
29. jan 2025

@stanulienkat ved ale ja som nenapisala nič strašne. Skôr mi príde divné, že dospelý chlap nevie/ nechce zvládnuť lekára s dieťaťom. Načo je po tom na materskej?

earlgrey
29. jan 2025

@h2 Napísala..."Môžeš. Manžel je nesvojprávny?" ...teda ak som si to dobre zapamätala...čo je na tom také hrozné? nechápem...normálna otázka...a už keď toto niekoho pobúri, tak sme vážne v prdeli.

lienka.7
29. jan 2025

@h2 jajaj 🙈 v pohode 👍

lienka.7
29. jan 2025

@aurora33 lebo predsa "vyuziva" možnost/ma na to pravo... také snáď nepoznáš? 😉

h2
29. jan 2025

@earlgrey Tak na tom vážne nič hrozné nevidím. Ľudia reagujú veľmi prehnane. Ja som dostala včera naložené, že som na otázku, aké náušnice sú vhodné pre novorodenca, napísala, že žiadne. 😒

0silvia0
29. jan 2025

mne ten komentár o "dnuka" pripadá oveľa nechutnejší ako komentár o nesvojprávnosti manžela😂 každý to máme inak

plamienka555
29. jan 2025

Samozrejme, že môžeš. My sme to mali opačne, ja na materskej a manžel v práci. Bral paragraf, situácia bola zlá a skončilo to hospitalizáciou. Bola som rada, že tam bol a on chcel byť pri nás.

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
aurora33
29. jan 2025

@lienka.7 poznam poznám, manžel maká na inom fleku a mozno ani nevie, že majú choré dieťa 😄

earlgrey
29. jan 2025

@h2 😃 Nič si z toho nerob, ty dostaneš na MK vynadané aj za to, že dýchaš 🤣 to nemá nič spoločné s tvojími odpovediami...proste vidia "h2" a konečná 🤣

h2
29. jan 2025

@stanulienkat Nevymazávaj, nemáš prečo. A ja mám tvoj "ostrý jazyk" rada. 😉

h2
29. jan 2025
h2
29. jan 2025

@earlgrey Ako spieva Mišo Kaščák, musím sa naučiť dýchať prestať. 😀

lienka.7
29. jan 2025

@h2 no lebo máš syna😁 tak co ty máš čo kafrať do náušníc prosím ta! 🤣🤣🤣🤣🤣

stanulienkat
29. jan 2025

@h2 ja mam ako raz viesta napisala "syndrom predbiehajucej papule. Niekedy to ani nemyslim tak sprosto ako som to napisala. Tato otazka je este ok. Ale niekedy co tu cita clovek, hlava sa mi zastavi. Dnes otazka-kolko stoji kupelna liecba. OMG!!! Predsa ako kde a kedy. Klik na stranku kupelov a viem to za 5 sekund.

h2
29. jan 2025

@lienka.7 Ale ja mám náušnice, a dokonca aj dva akupiercingy! 😂 Ale nemám dcéru, tak mám asi držať hubu. Hm. ☹

0silvia0
29. jan 2025

@stanulienkat tak vieš, niektoré si tu myslia, že modrý kôn sa používa ako gooogle. Nevyhľadá si najprv všeobecnú informáciu, ale rovno otázku hodia do diskusie😎

martul
29. jan 2025

@stanulienkat opakujem zas a znova, môj muž bol miliónkrát s deťmi a určite aj autorkin, niekedy bohužiaľ sú také ochorenia, že musia ísť dvaja. Chvalabohu vy ste to nezažili, tak si odpovedala tak ako si odpovedala

zuzitko74
29. jan 2025

My sme so strednou dcérou chodievali na kontrolu na neurochirurgiu a manžel si brával paragraf, hoci som bola na MD. Chcel tam ísť s nami. Ak má muž takýto postoj, tak je obdivovaný, že sa zaujíma a nenechá v tom svoju ženu samú. Ak chce to isté urobiť maminka, ktorá pracuje, tak urobíme z chlapa neschopáka, ktorý nezvládne ísť sám s dieťaťom ku doktorovi a z mamky urobíme stíhačku, ktorá chlapovi neverí, že jej presne zreferuje, čo sa od doktora dozvedel? Prečo? Podľa mňa je úplne normálne, že chcú ísť k doktorovi s dieťaťom obaja.

selest
29. jan 2025

Manzel si bezne braval na deti paragraf, aj ked som s nimi bola na materskej alebo na rd.

Strana
z2