Na aké dávky mám nárok po škole?
Ahojte len hypotetická otázka. Som študentkou na Vš, končím ing. Nebola som nikdy zamestnaná na tpp, len brigády. Na čo by som mala nárok keby hneď po škole otehotniem? Je to nejaká uřcitá suma ? Ďakujem
@melanta Zisťovala som si akú mám zmluvu, preto nereagujem 🙂 Mám zmluvu ako dohodu.
@cookie29 Wow preklep, pane boze spadne zem. Bez tvojho totálne zbytočného komentáru by som si to ani nevšimla. 👍🏻
Mala si si ušetriť z tých peňazí, ktoré dostávaš bokom.
@abbey1 To aj mám. Ale o tom otázka nieje.
Ale akú dohodu? Veď je viac druhov dohôd
@melanta vsak prave preto tazko povedat na co ma narok...
mna snad odvezu 😂
no nic. akoze nehnevaj sa, vsetky tieto veci su dostupne na googli ich najdes do par minut.
vsetky sme sa ti tu snazili poradit.
ale naozaj nevieme aku mas zmluvu, aku mas dohodu. koncis vysoku skolu tak snad vies aku dohodu mas nie? ved to je zakladny rozhlad
zena pozri, mas VS, mohla by si vediet, ze je x parametrov, od ktorych zavisi vypocet davok respektive narok na ne... a to je take komplikovane hodit si veci do googla, zajst sa opytat na poistovnu alebo si pozriet stranky, ktore toto riesia?
Mala by si narok na porod a starostlivost o dieta.
Neverím, že SKONČÍŠ Ing.! Ak omylom áno, zbohom zdravý rozum. 🤦 Nedokážeš si sama nájsť relevantné informácie, ktoré sú bežne prístupné. Protirečíš sama sebe. Nechápeš argumenty. 🤦🤦🤦
Baby, ona chce davky : vsetky a co najvyssie. Neviem, preco ju zatazujete otazkami.
Autorka, dostanes vela, vela, vela a k tomu Ti este pridaju velmi vela. 💪
@mk1111111111 😆😆 nie nechcem všetky a čo najvyššie tak prestaň tliachať. niesom žiadna cigánka. Len som sa normálne opýtala
Aj sme Ti chceli odpovedat, ale len zahmlievas. Tak nic, idem tliachat spokojne inam.
To sa hneď musíš navážať do Romov? Vždy,keď niekomu dôjdu argumenty,hneď pouzije tuto kartu. Nie,nie som Romka.
Koncis VS, takže si písala aj diolomovku. Pri pisani si snáď robila reserse. Tak čo to vieš vyhľadať na nete.

@autorka len citam Tvoj prispevok
autor Dnes o 14:16
... pytala som sa na nekalé dávky...