Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Nejak slabo dnes a to je uz pomaly 11🤷♀️
Som ke okolie a zatial nic
NZ, Slsp RP - cink 😀
@aylinn clovek by pockal len ja som vzdy v strese pri tom ako funguju nase socialne urady ze nieco domotaju.. pomylia a neposlu mi nic 😀 a samozrejme dovolat sa nedovolas
Rodičovský +prídavky na účte slsp... LIPT. MIKULÁŠ
@loravcovaa Ak si nerobila žiadnu zmenu, nemá ti prísť dávka 1x, nemajú co domotat ani nestihnut. Je to systémové.
@kata1612 ani ja nič BB a už je dosť hodin
@aylinn tatra banka neskoro pripisovala vtedy 😡 a teraz mi po viac ako roku pripisalo vyzivne uz o pol 10
@misinka0611 no ked systemove ako je mozne ze ba slsp niekto ma a niekto nie
Baby prosim Vas ked ste tu niektore co beru pandemicky rodicak. Maly ste 1 mesiac fugu alebo ste kontinualne pokracovali? Dakujem
Rodinné prídavky práve prišli, až sa čudujem a nečakala som už dnes nič, keďže mi chodia okolo pol 11 vždy 🙃 skôr co ma štve, ze mala dôjsť aj PN, v piatok som volala s pani a tá mi povedala, že už predtým deň posielali a v pondelok nech čakám.. snáď žiadna komplikácia nenastala
@loravcovaa Majú rovnakú davku alebo niekto len materskú od sociálky a niekto rodičák z UPSVAR? Či myslis ze Janke z BA pripise SLSP a Danke z BA SLSP nepripise? Ani urady a poistovne nedelua ze tebe poslem a tebe nie, pokial sa nerobila nejaka zmena. Oni kazdy mesiac nerobia kazdu jednu zenu zvlast. Tam je to ako trvaly prikaz. Ten tiez neriesis a pdchadza ti.
BA slsp niekto komu neprislo? Ci je to normalne ze niekomu hej a inemu nie 🤷🏼♀️ Dakujem
@misinka0611 tak ja neviem ako to je mozne ze danke slsp bs prislo pred pol hod rodicak a janke ba slsp nie
@loravcovaa ani ja nemam TT a uz pisali ze bol, ale ja cakam prvy pandemicky tak mam strach ci sa nieco nepototo 😩😩😩
@arcenciell pandemicky je ine
@loravcovaa ja si myslím ,ze celkovo banky poposuvali časy kedy púšťajú peniaze. Napr ja VÚB, bežne chodili po 11 tej ,teraz v poslednej dobe až po 12 tej.
Ahojte baby, ak si chcem zmeniť účet na vyplácanie rodičovského, musím ísť osobne na úrad? Alebo to viem urobiť aj elektronicky? Vďaka 🙂
@jankabenji ano ale pisem ze niekomu slsp prislo a niekomu nie.. cize 1 banka
Uz nabehlo Kosice okolie . Slsp som 2 varke
Ba Tatra banka mál už niekto?
Veľký Krtíš mal už niekto ja mam tatra banku a nic
@
@loravcovaa chápem,ale aj vub vypláca bud pôvodne po 11 tej a potom po 14 tej,tak asi aj slsp ma tak
@evaachesa ak mas tlaciaren, vytlac tlacivo je na stranke upsvar a posli postou
@jankabenji tak dufam ze to tam bude

SC Unicredit materská + prídavky nabehli 🙂