icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

misinka0611
15. nov 2021

SC Unicredit materská + prídavky nabehli 🙂

kata1612
15. nov 2021

Nejak slabo dnes a to je uz pomaly 11🤷‍♀️
Som ke okolie a zatial nic

mili78
15. nov 2021

NZ, Slsp RP - cink 😀

loravcovaa
15. nov 2021

@aylinn clovek by pockal len ja som vzdy v strese pri tom ako funguju nase socialne urady ze nieco domotaju.. pomylia a neposlu mi nic 😀 a samozrejme dovolat sa nedovolas

mima343
15. nov 2021

Rodičovský +prídavky na účte slsp... LIPT. MIKULÁŠ

misinka0611
15. nov 2021

@loravcovaa Ak si nerobila žiadnu zmenu, nemá ti prísť dávka 1x, nemajú co domotat ani nestihnut. Je to systémové.

tianna
15. nov 2021

@aylinn 😄 no mňa už triafa, 2 centy na účte, streda sviatok a zajtra nestíham nakúpiť, teda supeeeer.. 😡😡😩

charlottevalca
15. nov 2021

@kata1612 ani ja nič BB a už je dosť hodin

veronikastrickova
15. nov 2021

@aylinn tatra banka neskoro pripisovala vtedy 😡 a teraz mi po viac ako roku pripisalo vyzivne uz o pol 10

loravcovaa
15. nov 2021

@misinka0611 no ked systemove ako je mozne ze ba slsp niekto ma a niekto nie

gregana
15. nov 2021

Baby prosim Vas ked ste tu niektore co beru pandemicky rodicak. Maly ste 1 mesiac fugu alebo ste kontinualne pokracovali? Dakujem

krissmac
15. nov 2021

Rodinné prídavky práve prišli, až sa čudujem a nečakala som už dnes nič, keďže mi chodia okolo pol 11 vždy 🙃 skôr co ma štve, ze mala dôjsť aj PN, v piatok som volala s pani a tá mi povedala, že už predtým deň posielali a v pondelok nech čakám.. snáď žiadna komplikácia nenastala

misinka0611
15. nov 2021

@loravcovaa Majú rovnakú davku alebo niekto len materskú od sociálky a niekto rodičák z UPSVAR? Či myslis ze Janke z BA pripise SLSP a Danke z BA SLSP nepripise? Ani urady a poistovne nedelua ze tebe poslem a tebe nie, pokial sa nerobila nejaka zmena. Oni kazdy mesiac nerobia kazdu jednu zenu zvlast. Tam je to ako trvaly prikaz. Ten tiez neriesis a pdchadza ti.

loravcovaa
15. nov 2021

BA slsp niekto komu neprislo? Ci je to normalne ze niekomu hej a inemu nie 🤷🏼‍♀️ Dakujem

loravcovaa
15. nov 2021

@misinka0611 tak ja neviem ako to je mozne ze danke slsp bs prislo pred pol hod rodicak a janke ba slsp nie

arcenciell
15. nov 2021

@loravcovaa ani ja nemam TT a uz pisali ze bol, ale ja cakam prvy pandemicky tak mam strach ci sa nieco nepototo 😩😩😩

loravcovaa
15. nov 2021

@arcenciell pandemicky je ine

jankabenji
15. nov 2021

@loravcovaa ja si myslím ,ze celkovo banky poposuvali časy kedy púšťajú peniaze. Napr ja VÚB, bežne chodili po 11 tej ,teraz v poslednej dobe až po 12 tej.

aylinn
15. nov 2021

@tianna my tiež už hodinu oblečení na gauči čakáme 😃 potrebujem mu overal, čižmy ísť kúpiť keďže už riadne prituhlo, nakúpiť domov nejaké potraviny. 😃 nevadí trpezlivosť ruže prináša

evaachesa
15. nov 2021

Ahojte baby, ak si chcem zmeniť účet na vyplácanie rodičovského, musím ísť osobne na úrad? Alebo to viem urobiť aj elektronicky? Vďaka 🙂

loravcovaa
15. nov 2021

@jankabenji ano ale pisem ze niekomu slsp prislo a niekomu nie.. cize 1 banka

kata1612
15. nov 2021

Uz nabehlo Kosice okolie . Slsp som 2 varke

tianna
15. nov 2021

@aylinn joj krásny je 😘 my tiež tak.. 😩😄 bundu treba, hrubý sveter a peniaze nie a nie nabehnúť.. 🙄🥴😬

samik1988
15. nov 2021

Ba Tatra banka mál už niekto?

alanko20
15. nov 2021

@evaachesa osobne, vyplniť tlačivo

michaelavikinka
15. nov 2021

Veľký Krtíš mal už niekto ja mam tatra banku a nic

evaachesa
15. nov 2021

@alanko20 ďakujem pekne🙂 no dúfala som že sa tam nebudem musieť trepať 😅

jankabenji
15. nov 2021

@
@loravcovaa chápem,ale aj vub vypláca bud pôvodne po 11 tej a potom po 14 tej,tak asi aj slsp ma tak

veronikastrickova
15. nov 2021

@evaachesa ak mas tlaciaren, vytlac tlacivo je na stranke upsvar a posli postou

loravcovaa
15. nov 2021

@jankabenji tak dufam ze to tam bude