Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Mne nabehli teraz, Poštová banka
Tiež akurát nabehli postovka
@romanka1610 chvalabohu
mne este nic...
uz mi prisli
Ahojte prosím Vás je tu medzi vami niekto čo poberá náhradné výživné? Kedy to býva vyplácané? Spolu s rodinnými prídavkami? A keď som si tento mesiac ôsmeho požiadala, tak budúci mesiac by už mohli prísť?
@malinoismum ďakujem krásne za radu. Včera som tú zmenu účtu vybavila cez mail ako si písala. Stačilo im oskenované tlačivo 🙂🌷
@evaachesa Super ♥️😘
Dobry vecer
Chcela by som sa spitat ked moj maly dovrsil novembri 13.11.2021 tri roky ci este Budem poberat rodicovsky prispevok alebo ten pandemicky rodicovsky prispevok dakujem
@anebell ahoj, ak nemáš pracovný pomer a nemáš žiaden príjem, tak by si mala mať nárok na pandemicky. Z UP Ti prídu papiere, kde vypíše cestné prehlásenie, že nemáš žiaden príjem, a pokračuješ v pandemickom.
@anebell v decembri ti príde za november a potom by ti malo prísť vyhlásenie, ktoré podpises a odovzdas späť.Mala by si mať nárok na pandemicky RP. Ja čakám tiež papiere,ale nejako sa im ku mne nechce 😅
Ahojte vedeli by ste mi pomôcť ?
Ak bol manžel na OČR od 28.10 do 7.11
Príde mu OČR dvakrát alebo spolu
@karince83 dva krat,terz mu malo prist za 10mesiac a v 12tom za 11mesiac.
@142230919213, je tam uvedene, ze v case trvania krizovej situacie sa da upkatnit Pandemicky rodicovsky prispevok. Ta uz vsak nie je, ci?
@kaia pandemicky pokračuje ďalej, aj keď nieje krizova situácia.Volala som na UPSVAR 😉
Dakujem 🙂
@nikolet19971 tak toto by som chcela vedieť aj ja. Papiere som odniesla 2.11 a malý bude mať teraz v pondelok 3 roky, stále mi nič neprišlo.

@kessy25 co mate postovu bank ci aku mate?