Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@charlottevalca normalne by mi to bolo jedno.ale nestihli spracovat moju ziadost v oktobri(4.10 koncila md) a teda v novembri som nedostala nic.takze uz by som ich rada videla na ucte
@rakovcanka verím v poslednom čase aj BB teda aspoň ja mávam medzi poslednymi
@lenuska3110 väčšinou aj ja prvá, druhá várka,ale teda zatiaľ nič. Minulý rok mi až 15 teho prišli,tak to bude aj tento rok zrejme
@jankabenji Už sa mi stalo z banky, že mi nepipla sms a peniaze boli na účte, alebo až neskoro večer
Kočky mal už niekto OCR na účte? Dnes mi pipli prídavky a OCR nič,vdaka
@lenuska3110 ano,min.mesiac aj mne o 18:30😀
@ewka0012 neprišli ani prídavky áno očr Ba
Dievčatá a tehotenské Vám neprišli? Lebo mne ani to
@mendyna tak ja som tiež čakala včera a asi dnes príde
@jankabenji dúfam ze už dnes nábehnu vsetkym
@charlottevalca uvidíme...ale myslím,že áno keď už v podstate tretí deň vyplacaju, aj keď v piatok len máličko žien dostalo.
@jankabenji presne len ja kukám na účet a stále a nikde nic
Slsp KE rp na učte
@charlottevalca ja zatiaľ nepozeram 😁,skôr ako po 11-tej VÚB nebude nabiehat
@jankabenji ja mam slsp a už popravde ani neviem kedy mam pozerať lebo stále nic🤣
Baby prosím vás upsvar ma dve vyplatne termíny? Keďže mi neprišlo ešte rodinné pridavky a príspevok pri narodení je šanca že to tento mesiac dostanem?
Slsp Senec rodicak na úcte 🙏🏻
@sankysa1 no takto. Ja som príspevok o narodení žiadala v polovici novembra a prišiel mi na účet 25. novembra. Netuším ako to tam majú lebo pani na úrade mi povedala, že príde až ďalší mesiac. A napríklad materská mi ešte neprišla. Zaujímal by ma ich systém 😅
@sankysa1 Ešte vela ludom nič neprišlo.. ani mne ani z UPSVAR ani zo sociálky.
@sankysa1 Ale áno UPSVAR má 2 výplatné termíny.. v polke a ku koncu mesiaca 🙂
@misinka0611 dáko sa to nehýbe nenabieha nič
SLSP Námestovo na účte.
Kosice okolie . Nabehlo
BA, rodičovský na účte v prime
@charlottevalca Moja banka pripisuje 10-11:00 tak uvidim.. ja tam mam aj prechid z MD na RD tak uvidim ci stihli spracovat. Mam dostat pridavky, matersku aj rodicak.. no neverim velmi tomu ze ten rodicak stihli.. posielala som na konci mesiaca
@misinka0611 dúfajme ze stihli pred vianocami😊

@rakovcanka aj Bb