Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@charlottevalca Nestihli. Z UPSVAR prišli len prídavky 🙂
@misinka0611 to ma mrzí..... 😔
@jankabenji 30.11. som dávala papiere len bez papieru o ukončení MD, to si moj UPSVAR sám pd sociálky vyžiada.
@charlottevalca Mne to nevadí, v januári príde viac, naštastie chýbať mi to nebude, rátala som s tým 🙂
@misinka0611 tak to je dobre ze nebudú chýbať
Bratislava Tatra banka mal už niekto ďakujem.
@charlottevalca Len mi je zvláštne prečo nepripísali aj materskú 😂😂 To asi zajtra 🤔No materská zvykla chodiť skor ako prídavky.. alebo v ten istý deň.
Zienky. Prvý krat som bola na pandemickej OCR v novembri. Kedy posielaju peniaze? Prišlo vam aj nieco poštou? Vymeriavaci zaklad alebo daco.
@rakovcanka už vám prišlo nieco? Mne stále nic🙄
RP na úcte Unicredit michalovce
@charlottevalca este nic
@rakovcanka och niekto už v piatok a niekto až zajtra😔
@misinka0611 ja som rodičak takto isto riešila 29.11., už je na účte
TT unicredit mám
@charlottevalca mne by sa tiež dnes zišiel.. 😑
@bory195 Len ja ako vyššie píšem som im nedodala papier o ukončení MD, to si moj UPSVAR od sociálky vyžiada sám a zrejme tam to viazne 😁
Materská UniCredit SC alebo BA niekomu nabehla? Len táto kombinácia, či len rodičáky a prídavky? 🙂
@misinka0611 no ani ja ten o ukončení, prílohou bol ale papier o priznaní nároku na materské 🤔
Ahojte, pipla uz niekomu dnes Tatra banka? Lebo aj na FB pisu baby ze chodia ale zatial som tam nevidela TB😕
@bory195 Toto priznanie odomňa ani nechceli. Ja som posielala len žiadosť, RL, vyhlásenie že otec nieje poberatelom materskej a následne som podpísala ponaučenie.. všetko e-mailom. Schválila mi to že posúva na spracovanie koleginy. Len teda chceli papiet o ukončení MD ( končila 25.11) a dohodla som sa, že si to vyžiadajú lebo úprimne nechcelo sa mi brať 2 deti ( 4r. a 6m. ) autobusom na sociálku a nasledne na UPSVaR a potom domov ( nebývam priamo v meste ) a tu ako porušili aj spoje ta kauza Arriva Slovak Lines je to o hubu.. auto som nemala v tom čase k dispozícii takže som to takto riešila. Úrady asi spolu poslabšie komunikujú.. veď poslať jeden papier si medzi sebou by trvať nemalo.. ale nevadí 🙂 No tá MD by mohla prísť 😂
@tianna Ani mne nie slsp BA
@laluska123 ani ja nič slsp BB ale volala som na úrad peniaze od nich odišli splatnosť je do 15teho a ze záleží od Banky už len ako pusti
@misinka0611 no nemalo by to trvať ale trvá 😀 ja som si šla radšej sama po ten papier , keďže si dávali načas asi 😀
@charlottevalca ale pridavky nabehli,na slsp. To chodi na muzov ucet. Ja mam vubku
LM rodičovský na účte.
@rakovcanka ja slsp a mne ani prídavky ani rp
@jenny257 Pre mňa by to bolo komplikovanejšie, keby má auto k dispozícii idem aj ja alebo ešte keby je muž doma s detmi aj tým autobusom idem sama, takto som zvolila ĺahšiu cestu a akurát som bola len zvedavá, no nespoliehala som sa na to 😀
A opatrovatelsky niekomu uz nabehol? VUB

@misinka0611 asi áno,aspoň u nás keď do uzávierky co býva 10teho stihnete dat papiere,tak ešte v ten mesiac normalne pošlú.