Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@misinka0611 áno, pravda, po úradoch osobne je to des tak ci tak, ale keď ešte tieto okolonosti do toho, no radosť čosi riešiť. Ale elektronicky s KEP rýchle a praktické, tam formulár vyžadoval potvrdenie o priznaní nároku, inak by som na to neprišla. Ale aj ta materská by mohla uz byť, veru by som sa neurazila.
MT mal už niekto prosím vás ?
Veru baby, SLSP môžeme zabudnúť dnes, ti zgrlaci to budú ešte deň držať 😤
tiež si myslím, že nás nechajú čakať až do posledného dňa
BA Tatra banka RP na učte🙂
@bory195 Ja som to e-mailom riešila a ja som ani nevedela, že chcú aj potvrdenie, že otec nieje/nebol poberateľom materskej načmárat vlastnými slovami alebo stiahnuť formulár z UPSVaR stránky. Mi dodatočne ešte volala.. nezdvihla som nestihla som, prebalovala som malú akurát a potom dovolať sa tam naspäť bol výkon. Tak materská mne už nepríde. Keď nepripísali rovno s prídavkami nebude 😁 V októbri či kedy bolo tiež tak že došla o deň neskôr ako prídavky a to mi zvykla chodiť skor alebo naraz 😄 Ma to vtedy trošku prekvapilo.
BA slsp niekto mal?
Čadca SLSP akurát piplo
RK, TATRA BANKA pridavky rodicak na ucte
@misinka0611 priamo na stranke upsvar pisu, ze ten papier netreba, ze si to poriesia priamo oni so socialnou tak zas je to inak? 🤦♀️
Dolný Kubín rodičák na účte v TB.
@evicka530 No poriešia, len nemusia stihnúť a evidentne sa do riešenia so sociálkou nehrnú keď moja žiadosť stojí na tom 😀 Na inom stat nemôže mne pani potvrdila e-mailom ze to mam v poriadku.
@charlottevalca no vyzerá to tak, mne to nevadí, len si uvedomujem, že to ostatné baby majú ťažšie a potrebujú peniažky čo najskôr 😔
@loravcovaa áno..
@nikadomi ste slsp ba a mate? Dakujem
Teraz Tatrabanka Ba 11:29 pridavky aj rodičak na učte priezvisko na pismeno M.
@dianka318 to by aj mňa zaujmalo
@charlottevalca Prišlo aj prídavky aj RP slsp BA
Podľa mna TB východ nepríde. Som z okolia he , prišli mi peniaze ale nie rodičák….
Ja som tej SLSP krivdila, mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa 😁 prepáč SLSP....RP nabehol 😀
Rk na účte čsob sme v druhej várke.
@laluska123 mne nič čiže až zajtra
@laluska123 mne nabehol rodicak ale prídavky nie 🤷🏼♀️
@charlottevalca predtým som bývala. 2 varke ale posledne mesiace asi. 4🤣🤣🤣🤣
@charlottevalca ani mne nič..
Poštová Banka nabehli PR okr. GL
@jankabenji katastrofa dávajú si na. Čas posledný možný deň super hlavne ze už od piatku nabehuju
@anielicek009 prave nabehol opatrovatelsky, aj pridavky VUB banka, okr. GL
@charlottevalca na druhej strane, výplatný termín je stále 15teho a treba s tým rátať

@laluska123 budeme mat fakt až zajtra na porazenie