Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@misinka0611 naozaj?o tom teda neviem že aj takto sa dá,
@miriss18 No mna sa to márne pýtaš - akože ju nepustia do škôlky keď nieje OP? Však to je hlúposť.
Dnes ju poslali domov že je veľa pozitívnych? To znamená že sa zariadenie zatvára? - ak áno, máš nárok na pandemicku OCR.
Len strašne zmätočne to pises cele…
(*osobne som sa ešte nestretla s tým že je v škôlke skrátená prevádzka skrz COVID- to len tak, btw…)
@miriss18 No skrz Covid sa u nas dalo, teraz ked su tam takto zabarikadovaní sa tiez asi da ale všetko zavisi od uradu. U nas to takto akceptovali. Najlepsie si tam zavolat a opytat sa ci to staci e-mailom alebo musis prist.
@petka987 Však tam máte napísané SPLATNOSTI v roku 2022 - v januári 13. 😊
-čo je nepochopiteľné?😊
@malinoismum Nie do škôlky ale dcéru do školy že iba prekonany a ockovany sa môžu učiť.hej maly čo chodí zase do škôlky tak je od pól 7,bývala od 6.a školu im zevraj zatvoriť nechcú z ruvz
@malinoismum a co sa mysli tym splatnost? ze zajtra nabehnu na ucet? alebo ze zajtra zacnu posielat ? tak som to myslela
@petka987 Prekvapuje ma, ale ozaj úprimne, nie ironicky- že si sa so slovom splatnosť ešte nestretla 🙂
Posielam ti vyznam slova Splatnosť.
https://slovnik.aktuality.sk/pravopis/slovnik-s...
V živote sa ti to zíde 😊😉
@malinoismum dakujem pekne, uz tomu chapem, pomohla si mi 🙂
@petka987 💋💚
Baby a tiež tie čo máte škôlkarov nemôžte dieťa odovzdať do vnútra iba pred škôlkou a tak isto aj poobede musíte čakať vonku ak nieste OP?ci to tak všade je?
@miriss18
Režim OP cez šatňu klasicky, ostatní ktorí nespĺňajú požiadavku OP len cez terasu a deti im oblečie učiteľka/ pripadne sa oblečú samé.
@katka143 Tiež si myslím… Píšem to vyššie.
Ale tu podľa mna ide o niečo iné.
@miriss18 však tam máš jasne napísané ŽE DETI PROSÍM OTESTOVAŤ
@malinoismum ale ja tam vidím napísané do školy Môžu ísť len Prekonaní a očkovaní žiaci?po druhé 5 dni čakať na pcr test?aj tvoje dieťa testujú každý týždeň?
A to nehovorím že boli 2 dni v škole 🤷♀️
@miriss18
Za prvé - nevidím tam LEN prekonank a ockovani ziaci. (To LEN si si tam vsunula ty.)
Za druhé - nevidím, že by žiadali PCR test.
Za tretie- riesime mna alebo teba? 🙄🙂
Úprimne, vo všetkom vidis problém- na úrade prace, škola, skolka…
Celkom to zaváňa špekuláciou, čomu sa ani nečudujem keďže si prišla o pandemicky rodicak ako pises v úvode.
Takze ti prajem príjemný večer.
@miriss18 - všade na Slovensku a u vas nie 🙂
tiež zaujímavé 🙂
@miriss18
-prepáč , ja fakt nechcem byt zlá, ale to je čo za školu?
Môžeš dať link? 😵💫
@malinoismum aj tebe ešte krajší večer a prajem ti len aby si nemusela podobne veci riešiť aj ty a venovať sa len svojim deťom a pritom chodiť do prace👍A vsade nehľadaj spekulacie .🙋♀️
@malinoismum už dala na stránku Riaditelka ze sú teda predsa v karanténe
@malinoismum dáš si len zsmscastkovce
@miriss18 problém vyriešený- ideš na pand.OCR.

@malinoismum teraz som nastúpila do prace(konecne som našla niečo od 7 do 3 pretoze koli covidu majú skrátenú prevádzku v škôlke,dva dni som robila a zase mam ísť s malou na OČR alebo niečo iné?ked ju dnes poslali domov že je veľa pozitívnych v skole?a ona nieje prekonaná ani očkovaná?ze len OP môžu ísť do školy?to je čo to nieje už pandemia ked zrušili pandemicky?to ju nám nechať samu doma cely deň?takto isto to bolo aj minuly rok stále v karanténe