Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Mne osobne prichádzalo bežne aj 16 , tiež sa stalo aj že prišiel rodicak aj 17. Osobne by som si upravila odchod splátok resp. výplatné termíny na 20 toho napr. ak sú nejaké trvale príkazy. To čo sa nedá tak sa nedá ale vo veľa prípadoch vyhovejú. Je to v ich záujme 🙂
@veronikastrickova tiež chápem ze majú toho veľa no v januári 2021 som sa zaevidovala a požiadala o podporu.. Podpora mi prišla v júni.. A to som ju v marci skončila a v apríli nastúpila do roboty.. Ja síce rezervu mam ale neviem keby sa toto stane nejakej inej žene co nemá nič nasetrene a na svoje peniaze čaká pol roka🤷🏼♀️
@mattkapd no zial treba urgovat niekedy, ale je rozdiel ze cakas pol rok a 2dni
Ja keby som raz nevolala, tak mi tiez neposlu v ten mesiac ale az na dalsi, ale tu islo o matersku, ktora mi pred tym par mesiacov bola vyplacana..vraj na mna zabudli
Dnes nikto nič prídavky ani rodičak?
@charlottevalca takmer isto až 16. ako minulý mesiac..
@charlottevalca rodicak a prídavky na účte
NM
@charlottevalca Partizánske rodičák na účte
Žienky nemáte opäť niektorá tabuľku z upsvar ako vlani s termínmi kedy posielajú peniaze? Ďakujem 🙂
Ja som v prvej a zatiaľ nič tak asi až zajtra začnú nabiehať
Pridavky na ucte okr. NM
Banovce rodicak na ucte
KE asi zajtra bude
zatial nie
15teho 10 hodín a nikto nic
@charlottevalca Ahojte NZ máva väčšinou okolo 11 tej banka ČSOB , ale je otázne či dnes alebo až zajtra
Ahojte baby, vedeli by ste mi prosím pomôcť? Synček mal 3 roky vo februári, dostanem ja este tento mesiac rodičovský? Čítala som že áno ale kamoška tvrdí že nie, tak reku vy tu budete možno vedieť. Ďakujem pekne
@laluska123 ano mali by ste este dostat rodicovsky za cely minuly mesiac
PN prisli pridavky
@ewka0012 ďakujem pekne, aj ja som sa dostala k takej informácii ale kamarátka (robí na úrade, ale len krátko) tvrdila, že nie. A predsa vy baby ste zbehlé 😊 ďakujem
@laluska123 ano, ešte v marci dostaneš
Ani BA stále nič
@enusamt a podla coho zistim, v ktorej som “varke”?😁
@ragaca BA pravdepodobne až zajtra.
@laluska123 dostanete nakolko rp.sa vyplaca spatne takze za februar dostanete este v marci
Materská Prievidza už na účte banka csob

@lenuska3110 mna napriklad jedna nechcela zaradit do evidencie, lebo som dala ukocenie PP ja, ze to nemozem, ze to moze dat iba zamestnavatel. Vravim, ako nemozem, jedine ja mozem ukoncit PP, ked som tehotna, on nema sancu. Asi mesiac som sa s nou dozierala, kym som jej nepohrozila pravnikom. A teda minule som bola susedom zaniest papiere na UP a ze tam chcu cislo OP, vravim kolonka nato nieje, tak napisane neni, nechcela vziat, papiere som polozila popriala pekny den a odisla. Ale inac nemozem povedat viac menej pol slova. Len to tvrdenie ze meskaju kazdy mesiac je trapne. Niekedy pride aj skor, niekedy neskor. Porovnavat co bolo pred 10timi ci 20timi rokmi a dneskom je blbost. Kedysi nepotrebovali tolko zbytocnych somarin co treba spracovavat teraz v ziadostiach. Ja radsej mailom riesim co sa da. Ano, tiez pozeram ci su, ci nie na ucte ale vyvolavat lebo niekomu prislo o den skor a mne nie vyznam nema.