Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Malacky Poštová banka RP na účte 😊
@loravcovaa 😁 ja inak ale tiež tajne dúfam lebo ozaj sa mi nechce zajtra poobede po obchodoch až behať 🙄
Lc SLSP na účte 🙃
@tianna ale asi budeme zasa posledna varka :/
@loravcovaa zrejme áno 🙄 ozaj aspoň pred sviatkami to mohli dať tak aby mali dnes všetci už peniaze na účte..
@tianna kazdy mesiac piseme ze tatra pripisuje neskoro, preco by to dnes mala byt vynimka? 😉
NM VÚB na účte
Má už niekto s ke slps
@lenuska3110 kedy vam prisli?
Dobrý deň. Prosím je tu niekto PN topoľčany partizánske prišla vám už PN ? Ďakujem
Tatra banka, Senec rodičak na ucte
Mesta
SLSP PO rodicak na ucte
VK. Vub na účte rodičak aj pridavky
@lentilka2021 pred dvanastou
TT doobeda pridavky Čsob
@veronikastrickova ja mam Tatrabanku a rodicak + pridavky mi pipli na ucte dnes doobeda
@veronikastrickova ja dnes už nič, ani som s tým nerátala 🤪 nám v BA stačí aj na poslednú chvíľu, veď my tu všetci milionári.. 😂🥴
LM prídavky na úcte , rátala som až zajtra 😀 prekvapili
Mal niekto už Košice
@tianna ja som stredné Slovensko a tiež nič 😄,tiež sme asi bohatí 😉 Nezvyknem mávať medzi poslednymi, ale tak teraz to vyzerá, že áno.
Nič si z toho nerobte ženy co vám ešte neprišlo, príde zajtra..mne chodí šekom to vidím tak na budúci týždeň stredu 😂😂😂
Vub Snv pridavky na ucte
A zo sociálnej poisťovne mal niekto niečo ?
@romanka1610 mne doslo v utorok tehotenske, BA -slsp
@romanka1610 ja už v utorok OCR
@sonka_miro ďakujem lebo ja tiež patrím pod Ba a nič mi neprišlo
Malacky tiež včera prisiel

@tianna naivita 😀😀😀 v kutiku duse