Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@ninulka007
@jankabenji ja mám VUB a mne nabehlo pred hodinou(okres ZA) ale teda,neprisla mi sms,len ked som IB pozerala,tak peniaze tam boli....
@maniremi4 uz mi nabehli rodinne a kocikove ale rodicak este nie, to nechodi spolu?
@ninulka007 mne to prislo naraz ...skus si zavolat na urad ci im daco nechyba k rodicaku
Nahodou niekto neriesil odvolanie na upsvar? Mame komplikovanejsiu situaciu a neschvalili nam rodicovsky vraj preto lebo si nie su isty ze sa mame odvolat aby to islo na ustredie. Kolko ste cakali na rozhodnutie ak niekto sa teda odvolaval? Dakujem
@8mii8 ja som sa odvolávala pri prvom dieťati. A rozhodnutie prišlo neskôr ako peniaze ale tak cca do 2m odkedy bolo odoslane
@veronika0310 vyplatili vám aj spätne ? Keďže my už nam by už mali 6 mesiacov? A neviem teda či iba do 6 mesiacov alebo možu vrátiť spätne aj za viac
@lenuska3110 ano ano , to viem...skor mi slo o to, ze zamietnut to odvolanie v mojom pripade by bolo raz dva :D
@8mii8 tak mne spätne vyplatili😊 tie lehoty teraz neviem ale syn mal 3m keď som dávala to odvolanie
@8mii8 susedia sa odvolavali s jednou vecou odo dna podania im vratili 6mesiacov + 2mesiace kym to doriesili. Dolezite su datumy na papieroch.
Ahojte len sa chcem poinformovať či už dostal niekto naspäť preplatok z daňového , tak že si podával sám a čaká to na účet. Jeden známi vravel že jeho kolega u dostal minulý týždeň ale nechce sa mi veriť ja som podávala 10.3. a ešte nič . Tak neviem
@wwrrooppll na predch. Stranach volakde pisali ze danovy urad ma cas na vyplatenie do 10.5.
@veronika0310 a kedy ste podávala keď sa smiem spýtať inak ďakujem za odpoveď
Je tu ešte niekto, kto tento mesiac nedostal materskú? Nemyslím rodičák, ale normálne materskú. Tento mesiac mi mala prísť posledná a akosi nič 💁♀️
@barborka776 mne prišla posledná materská až v druhom termíne v januári,inak som dostávala v prvom
@veronika0310 dobrý večer a smiem sa spýtať dostali ste na účet alebo šekom?

Rodičovský DS na účte (prima banka)