Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@misinka0611 prosim vas pre vsetkych? Nezachytila som info
@misinka0611 prosím ťa platí pre všetky deti? Ďakujem 🙂
@loravcovaa
@tianna Plati pre všetky deti na ktoré rodič sa pobera prídavky.
@misinka0611 ďakujem 🤗
@luckawe ahoj no ako,mne stale nic,priezvisko tiez na P🥴
@evastanka9 ani mne tiež nič, priezvisko na O, trnavský kraj a slsp banka...som rada že nie som sama, už som sa bála že na mňa zabudli alebo co
@oneva243 jj presne..ved ano viem ze podla tych ich lehot, ze maju cas do konca mesiaca ale teda som uz na druhej materskej a nikdy mi neprisla neskor ako 15 teho
@evastanka9 no ja som tiež už na druhej MD a vždy chodila k 15.. stále nič tak som tam včera volala a že kvôli overeniu ci sa naozaj narodilo bábätko tak budem až v druhom výplatnom termíne a to je 25. akože som zvedavá čo robia tí ľudia ktorí nemajú našetrené bokom a musia im odísť výdaje
@luckawe chcela som tam aj ja zajtra zavolat.a kedy sa vam narodilo babatko?lebo nas je februarovy a som predsa na materskej uz od decembra..este by som to pochopila ze ta prva “vyplata”materskej takto meska ked to overuju ale nie 4 mesiace po..a presne ako pises ved predsa nech je to kludne 25 teho ale nech je to stale rovnako kadzy mesiac a nie ze raz to pride pomaly 13 teho a nasledujuci mesiac aby si zila mesiac a pol asi zo vzduchu🙄
@evastanka9 už vám prišla?? Mne stále nič..
@oneva243 ahoj ani mne😏ale asi to bude teda zajtra-ako pisala luckawe,ze druhy vyplatny termin je 25 teho
No ako baby,mate uz?ja stale nic,vzdy to chodilo doobeda
@evastanka9 ja stále nič, a ty?
@oneva243 ani ja,ak to nepride doobeda tak tam zavolam lebo toto uz nie je normalne
Ahojte 🙋♀️ tie ktoré by ste mali materskú dostať tento mesiac v 2. Vyplatnom termíne, už vám prišla? Pripadne kedy chodí? 🤔 prvý krát mi to ma prísť až na druhý termín, tak vôbec neviem 🙈 ďakujem
tak volala som tam a ze tam jedna pracovnicka bola chora,ci co.ze oni kazdu matersku nahadzuju manualne zvlast a teraz to preto meskalo lebo nestihali to nahodit v prvom vyplatnom termine..ale ze zajtra to budeme mat na ucte.
@evastanka9 mne stále nič tiež, akože čo je moc to je moc.. keď by človek nemal odlozene tak z čoho ma žiť 🤣 mám zavolať do banky ze počkajte s hypo lebo teta bola chorá či čo 🤷🏼♀️
@luckawe no tak co by si chcela,pani bola chora tak hold hypoteka musi pockat😁ale uz to nabehlo,mozme platit🤓
ahojte, v práci mi zostali dva dni dovolenky. ak pojdem na podporu z čoho sa mi vyráta podpora? S tých dvoch dní? to by nebola asi veľká podpora. 🙂
Ahojte je prosim mozne ze dnes uz prisli pridavky?kamoska mi pisala ze dostala dnes na ucet za kazde dieta ten prispevok 100€
@matkamatkova veľmi sa mi tomu nechce veriť, že by už dnes boli a myslím si, že ak by aj niekto mal isto by to sem hneď písal
No neverím ze dnes....
A však pokiaľ viem tak to neprešlo, prezidentka to nepodpísala 🤔 či sa pletiem ?
@rhodesian Toto je tovoá vec už vyše 3 týždne. Nepodpísala iné veci 😊
Tých 100€ pre každé dieťa prešlo prezidentkou a aj pomoc pre opatrovateľov a tak. Prezidentka vetovala to, čo má platiť od januára 2023.
@matkamatkova No ani mne sa to nezdá, ale tak hádam kamoška vie čo jej chodí na účet 😀

@zuziiiii Áno tak som to myslela že prídavok na dieťa príde celkovo 100€ a nie tých 25 a niečo 🙂