Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@jankabenji Ďakujem, to je veľmi ďaleko 😊 Ja patrím pod Malacky žiaľ. Tam majú na všetko čas a všetko na háku 😕
Nepíšte ze na up im je to jedno a maju na háku. Maju svoje termíny tak ako vy v práci a nenormálne množstvo papierov na spracovanie.
@sasanka605 naozaj by to uz mohli urobit a posielat posledne 2 dni v mesiaci. Lebo stale pisat, ake su zle uradnicky je priste mimo, ked oni s tym aj tak moc nepohnu, lebo terminy nepustia.
@sasanka605 No na úrade v Malackách majú naozaj ľahostajný prístup, keďže pod tento úrad patrí množstvo povedzme neprispôsobivých... A úprimne nerozumiem, prečo nemôže byť daný jeden termín pre všetky úrady, celé Slovensko a človek by sa podľa toho zariadil. Nie čakať a márne dúfať, že peniaze nabehnú.
@skye58 aj v Presove je množstvo neprisposobivych ale ja nemôžem povedať nic zle. Velmi Mila pani a dokonca ochota komunikovať mailom. To ze ty nerozumieš im je asi jedno, ma termín a hotovo. Ak to tu číta nejaká baba co robi na up a robi svedomito a zodpovedne, asi jej to nepadne najlepsie. Tipujem ze takýchto narazok sa napocuvaju hodne.
@sasanka605 s týmto prístupom sa naozaj nedivím, že Slovensko je v takej kaši v akej je.
@skye58 aky prístup? Je daný termín. Slovensko je tam kde je lebo ked ma jeden úrad termín o den neskôr tak je zavalený telefonátmi a sťažnosťami podľa tohto vlákna.
@sasanka605 Ja nikam netelefonujem, iba píšem, že mi nedávajú tieto dvojité termíny zmysel. A áno, je mi jasné, že úradníčky si to pravdepodobne nevymysleli, každopádne v minulosti sa veľmi vzácne stalo, že by som 15. RP nemala na účte, teraz je to žiaľ naopak, človek len čaká a dúfa. A naozaj je stred týždňa, vyšlo to krásne, no napriek tomu tu väčšina márne dnes čaká.
ja som tu pisala, ze tento mesiac je 15 v strede tyzdna, ze nic meskat nebude 🤦🏼♀️ aha no dobre. MA (TB) zatial nic… (rodicak so vsetkymi pridavkami)
@erika77 No už je to dávno, čo som tam bola, no teraz budúci týždeň ma to čaká opäť, tak uvidím. Pani bola zo začiatku vytočená z jedného tmavšieho vulgárneho pána, no keď videla, že ja som milá, zmenila tón aj ona 😊 Akože na druhej strane im toto nezávidím, bo zo skúseností viem, že neprispôsobiví riešia väčšinu krikom.
ja som z Nálepkova okr.Gelnica, mám poštovú banku ani mne nič neprišlo, dnes uz nedôjdu, uz len zajtra 😃

@skye58
@tianna ...keď to takto pôjde ďalej na konci roku bude až 30teho chodiť 😁