Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Vub prišli ako vždy bez sms. 683,80 vyšší RP + rodinné 3 deti
@jankabenji A aké mesto, respektíve úrad práce?
@skye58 BS..stredné Slovensko
@jankabenji Ďakujem, to je veľmi ďaleko 😊 Ja patrím pod Malacky žiaľ. Tam majú na všetko čas a všetko na háku 😕
Nepíšte ze na up im je to jedno a maju na háku. Maju svoje termíny tak ako vy v práci a nenormálne množstvo papierov na spracovanie.
@sasanka605 naozaj by to uz mohli urobit a posielat posledne 2 dni v mesiaci. Lebo stale pisat, ake su zle uradnicky je priste mimo, ked oni s tym aj tak moc nepohnu, lebo terminy nepustia.
Slsp Topoľčany rodičovský na účte aj zvýšené prídavky
@sasanka605 No na úrade v Malackách majú naozaj ľahostajný prístup, keďže pod tento úrad patrí množstvo povedzme neprispôsobivých... A úprimne nerozumiem, prečo nemôže byť daný jeden termín pre všetky úrady, celé Slovensko a človek by sa podľa toho zariadil. Nie čakať a márne dúfať, že peniaze nabehnú.
@skye58 aj v Presove je množstvo neprisposobivych ale ja nemôžem povedať nic zle. Velmi Mila pani a dokonca ochota komunikovať mailom. To ze ty nerozumieš im je asi jedno, ma termín a hotovo. Ak to tu číta nejaká baba co robi na up a robi svedomito a zodpovedne, asi jej to nepadne najlepsie. Tipujem ze takýchto narazok sa napocuvaju hodne.
@sasanka605 s týmto prístupom sa naozaj nedivím, že Slovensko je v takej kaši v akej je.
@skye58 aky prístup? Je daný termín. Slovensko je tam kde je lebo ked ma jeden úrad termín o den neskôr tak je zavalený telefonátmi a sťažnosťami podľa tohto vlákna.
@sasanka605 Ja nikam netelefonujem, iba píšem, že mi nedávajú tieto dvojité termíny zmysel. A áno, je mi jasné, že úradníčky si to pravdepodobne nevymysleli, každopádne v minulosti sa veľmi vzácne stalo, že by som 15. RP nemala na účte, teraz je to žiaľ naopak, človek len čaká a dúfa. A naozaj je stred týždňa, vyšlo to krásne, no napriek tomu tu väčšina márne dnes čaká.
Galanta mate uz niekto?
Žilina RP na účte, postova banka
ja som tu pisala, ze tento mesiac je 15 v strede tyzdna, ze nic meskat nebude 🤦🏼♀️ aha no dobre. MA (TB) zatial nic… (rodicak so vsetkymi pridavkami)
Lm lh niekto
Želiezovce okr Levice, poštová práve nabehol RP a prídavky
@erika77 No už je to dávno, čo som tam bola, no teraz budúci týždeň ma to čaká opäť, tak uvidím. Pani bola zo začiatku vytočená z jedného tmavšieho vulgárneho pána, no keď videla, že ja som milá, zmenila tón aj ona 😊 Akože na druhej strane im toto nezávidím, bo zo skúseností viem, že neprispôsobiví riešia väčšinu krikom.
ja som z Nálepkova okr.Gelnica, mám poštovú banku ani mne nič neprišlo, dnes uz nedôjdu, uz len zajtra 😃

@skye58
@tianna ...keď to takto pôjde ďalej na konci roku bude až 30teho chodiť 😁