Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@srdeenko19 tak sa nestresuj obe pripisuju v iny cas
Dievčatá mne tento mesiac neprišli ani prídavky ani tehotenske , to sa mi ešte nestalo takto 16teho je tu ešte niekto taký ?
@veronikastrickova ja nestresujem, to vôbec, mne našťastie chodí normalne výplata. Ja to beriem, že keď to takto bolo, mali toho pracovníci veľa a možno aj nestíhali. To je oka.
@radanna11 mne ani tehotenske ani PNka 🤷♀️
@srdeenko19 ale tatra banka pripisuje neskoro, som rada, ze u nich som ja skoncila, to boli len problemy. csob uz mavam rano o pol 10.
Presov... Dnes prisli pridavky a prispevok na starostlivost...
@simona92101 aj manžel čaká PN a tiež ztiaľ nič, tak uvidíme či zajtra, či až po 25-tom
@nikasamko v júli príde za jún.
Pnky a tehotenské zo socialky, ktoré dnes neprisli,prídu po 23 keďže sa prechádza na epn a neprešli všetky pnky
@tianna tak oni to schvalili, ze to prezidentka nepodpisala je uz o inom
@veronikastrickova ale nemá si čo dávať takéto billboardy keď reálne tých 200€ na dieťa nikto neuvidí..
@tianna aj Kollár ma ze nájomné byty su realitou, len my nežijeme v tej jeho realite. Toto je podobne

@zenazaba nie nepríde, zvýšili na 100€ nie o 100€