Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Bratislava Slsp na účte prídavky
@laluska123 wow BA? To mám nádej že dnes nabehne? Bodaj by 😁
Prídavky na účte CA
@tianna áno prídavky mám, rodičák neberiem ale prídavky mi prišli
GA tb uz tiez prisli
SNV, pridavky, tatra, uz o pol 9tej 🙂
@laluska123 mate Ba slsp?
Je tu niekto prosim kto ma dieta narudene pocas juna a koncil mu rodicak? Este by za tie junove mala cast prist nie?
@loravcovaa mal by prísť za celý mesiac, ak sa niečo nemenilo
@loravcovaa celý rodičak ti má prísť
@lenka2710 ja mam dieta narodene 18.6. - tento jun 3 roky. No a vidim ze damy pisu v meste a v rovnakej banke ze uz maju a ja nic
Bratislava tatrabanka o 10:17 na účte rodinne a rodičak. Priezvisko na M
@loravcovaa ja tiež ešte nič, minulý mesiac mi nabehol až po 11 hodine, inokedy o 10 som už mala, určite príde 😉
@lenka2710 dobre ma to cas len som sa zlakla trosku ci tym ze posl.mesiac sa nieco nedomotalo. Dakujem
@loravcovaa áno
KE prídavky na účte
Ženy prosím neviete mi poradiť? Dieťa narodené 29.5. Materská mi prišla včera, prídavky dnes a príspevok pri narodení vôbec neprišiel 🙈 mám tam volať? Či sa mohlo stať že to poslali na 2 krát? 🙈
Áno kľudne sa to mohlo stať, keďže každá tá dávka je ako keby vyplácaná samostatne. Takže podľa mňa musíľ len vyčkať chvíľu a isto príde
@laluska123 tak ja nechapem toto pripisovanie.. ba slsp a nic
Rk, pridavky plus rodicak na ucte, CSOB
@loravcovaa banka ake ma casy, tak pripisuje
Prešov unikredit mám prídavky
LM na ucte rodicak +pridavky,ale stalo sa vam baby ze na ucet mi prisiel rodicak ale zostatok uctu mi ukazuje 1euro ?
Poštová Banka nabehli na účte okr. Gelnica
@mima343 mne teda rodicak neprišiel ale výživné mi prišlo a tiež mi ukazuje zostatok 1.25€ ako som tam mala.
@juliastrakovave aj mne tiez len zostatok akobudete som, mala mi ukazuje ale rodicak na ucte,nechapem ,nebola som este vyskusat zaplatit alebo vytiahnut peniaze,dufam ze to pojde
@mima343 no dúfam aj ja že áno tiež som nebola. Banku mám slsp ak pomôže.
@mima343 aj mne sa stalo.. dobehlo to az teraz

Csob opat.prispevok mal niekto dnes???Kosice