Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Zienky, ten jednorazovy prispevok na prvaka je este aktualny? Docitala som sa,ze bude ruseny az od noveho roka...ked je este v hre,kedy sa vyplaca? Dakujem 🙂
@lenus911 V októbri a teda sa riešilo niečo že ho možno nakoniec ani rušiť nebudú.. no neviem ako a či sa vlastne už rozhodli keď tam riesia iné veci 😀
@misinka0611 dakujem 🙂
@damianadam ja len zo zvedavosti, pri troch detoch to este nebolo a pri stvrtom kusku ma to tak napadlo,ci aspon teraz sa zadari 😂 keby nie,tak co uz,3x sme prezili, prezijeme aj teraz 😊 ale potesi taky prispevok, jasne,ze neodmietnem ked mi daju 😊
@hatsepset Mysakom, že zajtra. Možno v pondelok niekedy došlo aj 17., ale utorok? To neverím 🙂
Ak sa neschváli rozpočet, od januára žiadne zvýšenie v sociálnej oblasti nebude... lebo budeme v provizoriu. Takže držme palce, nech to prejde 😀
Dobrý deň, chcem sa opýtať, ten jednorazový príspevok pre prváka, nemal prísť už tento mesiac spolu s prídavkami ?
Lebo prídavky mi prišli a ten príspevok pre prváka nie.
Ďakujem.

Prosim vas je tu niekto komu neprišiel rodičovsky TN poštova banka