Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
RP, UniCredit okr. SC na účte.
Pridavky, Presov, SLSP
Rodičák Trnava SLSP práve pipol. Už som ani nečakala 🤩😀
Ds rodičák +prídavky došli
@sasanka605 ja mám priezvisko na A a tiež ešte nemám nič. Asi až v piatok
Kosice, SLSP nabehol rodicak + pridavky
@sasanka605 na T
@juliastrakovave ja myslim ze skor okolo 25, to asi nedoposlu len niektorym v piatok, ci?
@sasanka605 tak toto netuším, vždy som mala okolo 16 čiže ja dúfam že pošlú v piatok.
Mal niekto komu chodí do ČSOB?
Materska Ba niekto?
@micayla997 ee, BA sociálka tiez nic
@juliastrakovave a teraz pipol upsvar
@sasanka605 ja ešte nemám ale ďakujem za info 😊
@juliastrakovave nikdy mi neprišli o 12, slsp ma nový štýl pripisovania na účet. Aj sociálka BA pipla hned za nim.
@sasanka605 ja mam mbank a este mi peniaze furt neprisli socialka Ba
@sasanka605 moje priezvisko začína na G
@nika2212 Veď ta najvyššia suma to prišiel rodicak s jednorázovým príspevkom, ta ďalšia potom bez jednorazového a tie posledné dve so zvýšenými pridavkami. Sumy ti chodia v poriadku.
@misinka0611 ja som spokojna len to neratam kolko mi kedy pride. A poteši lebo ozaj raz tak hovoria raz tak už človek nevie kde kto čo schvali ani spravy nepozeram lebo len nervi človek stoho ma.
ČSOB Košice mal niekto???
@mendyna nemas este? Ja som sa pýtala lebo baby dali ze slsp im nabehlo. Tak vyzerá ze to pripisujú po novom nie v jeden čas ako zvykli. Prečo, to netuším.
@sasanka605 ani mne ešte zatiaľ nič. Ani nepočítam už dmes
@juliastrakovave neskúšala si pozriet ci náhodou nemas na úcte len ti nepiplo oznámenie?
@sasanka605 pozerala som nemám, veď nevadí dôjdu dúfam v piatok a ak nie tak druhá várka. Zišli by sa skôr ale tak nezmením to

Ds mam