Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Zienky, ten jednorazovy prispevok na prvaka je este aktualny? Docitala som sa,ze bude ruseny az od noveho roka...ked je este v hre,kedy sa vyplaca? Dakujem 🙂
@lenus911 V októbri a teda sa riešilo niečo že ho možno nakoniec ani rušiť nebudú.. no neviem ako a či sa vlastne už rozhodli keď tam riesia iné veci 😀
@lenus911 tiež som sa to chcela opýtať ☺️
@misinka0611 dakujem 🙂
@damianadam ja len zo zvedavosti, pri troch detoch to este nebolo a pri stvrtom kusku ma to tak napadlo,ci aspon teraz sa zadari 😂 keby nie,tak co uz,3x sme prezili, prezijeme aj teraz 😊 ale potesi taky prispevok, jasne,ze neodmietnem ked mi daju 😊
Ahojte neviete kedy prídu prídavky šekom?
No co... Nikto nic? Myslite ze druha varka az 17-18 dostane?
@hatsepset Mysakom, že zajtra. Možno v pondelok niekedy došlo aj 17., ale utorok? To neverím 🙂
Zilina rp na účte , postova banka
MD, Presov, SLSP
Nmnv niekto
Ano rodicak Zilinsky kraj/ SLSP
Žienky neviete prosím Vás kedy nabieha OCR? Ďakujem
Košice Michalovce neviete kedy nabehne na účet??dik za info
kazdopadne si myslim, ze by mal dneska
Ak sa neschváli rozpočet, od januára žiadne zvýšenie v sociálnej oblasti nebude... lebo budeme v provizoriu. Takže držme palce, nech to prejde 😀
Pridavky, Presov, slsp
Dobrý deň, chcem sa opýtať, ten jednorazový príspevok pre prváka, nemal prísť už tento mesiac spolu s prídavkami ?
Lebo prídavky mi prišli a ten príspevok pre prváka nie.
Ďakujem.

Prosim vas je tu niekto komu neprišiel rodičovsky TN poštova banka