Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@kajulqa47 mne nie práve mi prišli prídavky ale bez 100e
@dominika5315 a podávali ste to do 10teho?
@kajulqa47 áno podávala som asi 7.meho
@dominika5315 tak potom až v decembri to asi vyplatia😄 ja som podávala tiež 7meho
@kajulqa47 budeme mať na Vianoce 😁
Bratislava nikto?
@laluska123 zajtra
@kajulqa47 ja som dnes volala kvôli výplate predĺženého rodičáku a pani povedala že dnes mi to vyplácajú takže ešte dnes najneskôr zajtra to bude na účte, tak som len chcela vedieť či náhodou zasa niečo nepoplietli lebo mi to vyplácajú už od septembra....
@kajulqa47 ahoj nie iba čisté prídavky....vyplácať by to mali v mimoriadnom termíne koncom novembra ak stihnú
Chcem sa opýtať tie čo ste posielali emailom žiadosť na tých 100 euro aj Vám odpovedali?lebo mne nie zatiaľ
@evelinka9999 áno odpovedali mi, že moju žiadosť zaevidovali.
@zuzicka1451 mne rovno povedali , že to vyplatia v decembri.
@mamula20 taka hlupa otazka, ale to kazdy mesiac bude ten bonus 140€? cakame nase prve a v tomto naco mame a nemame narok sa fakt stracam 😨😂
a nahodou mi este neviete povedat, ked sa nam babatko narodi na zaciatku roku 2023, aj nastup na MD mam az v roku 2023, tak manzel si este nemoze na mna uplatnit danovy bonus pri rocnom zuctovani, vsak? dakujem 🙂
@katus2323 áno tak alebo naskenovať a odoslať na mail. Nemusí sa posielat poštov ak to je poslané na mail.Ja som to poslala a aj mi odpovedali, že ďakujú za zaslanie a ,že evidujú.
@katus2323 dobry den,ono to bola tak,ze ja mam znamu na urade,napisala som jej,ci staci postou poslat,lebo sme chori doma a nemam ako doniest osobne...povedala,ze kludne mam jej poslat na email preskenovanu ziadost a rozsudok zo sudu...vecer som jej poslala a rano o siedmej mi pisala,ze to zaevidovala a peniaze do konca novembra ze maju byt 🤷 tak neviem,ci to uz vramci priatelskych vztahov,alebo to bude tak...kazdopadne dam vediet ☺️
@juliastrakovave ďakujem Vám krásne ❤️
@dominika5315 akých 100 eur? Myslíš to čo dávajú skolakom ?
@ingush616 nie jednorazovú inflačnu pomoc
@dominika5315 a to treba davat ziadost? To je pre vsetkych co maju deti ci ako? Ja som sa fakt uz stratila 🙈 vdaka za odpoved
@cukrik93 nie sú tam nejaké 4 skupiny ktoré majú nárok treba pozrieť na nete viem že tam je hmotná núdza , tie čo majú výživné na dieťa do 150e a ďalšie dve neviem 😊
@dominika5315 vdaka takze my nic 🙈
Nikto dnes ešte nič?
Rodicak, presov, slsp

SC, UniCredit rodičovský na účte. Čakala som skôr zajtra 😀