Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ženy pri tom ako ticho tu je začínam mať strach že tie termíny sú len kedy to oni odošlú a nabiehať nám to bude 16. a 17. až.. 😳😆
Ahojte, Banska Bystrica, priezvisko na S, rodicak na ucte - SLSP 🙂 piplo pred necelou hodinkou
@tianna Ja som ani nečakala tento týždeň skôr by ma to prekvapilo keby prišlo dnes ( 2.várka ) 😀
@tianna tiež si myslím
@misinka0611 aj mne tak v druhej varke chodí
tak ak by do nejakej 2 chodia peniazky, nie? teda aspon mne nechodia v jeden cas
Baby,materska na ucte 😀😃😃
@sweetyna V “ mojej “ banke pripusujú medzi 10-11:00 hod.
@misinka0611 ja som tiež 2 várka..to tak v pondelok utorok
Nm?
Zilina prídavky na ucte
Takze prievidza rodicak asi az pondelok vsak?
Žilina RP , poštová banka na účte
BA SLSP zo socialky nabehlo teraz
Lc, SLSP na účte 🙃
Ahojte 🙋♀️ baby materská mi prišla, ale tento mesiac už by som mala dostať aj rodičák a ten neprišiel. Neviete či sa posiela nejaké vyrozumenie o schválení? Lebo mne nič neprišlo tak neviem či čakať na peniaze alebo nie 🤔
@rhodesian Nič neposielajú a materská s rodičákom nechodí v jednej sume keďže to posielajú 2 rôzne institucie. Väčšinou materská chodí o trošku skôr. Každopádne na spracovanie rodičáku majú 60 dní a keď nepríde spätne doplatia. Mne napríklad u oboch deti neprišlo takto v jednom mesiaci a to som žiadosť podávala hneď ako sa dalo.
@mamula20
@misinka0611 ďakujem za info. Kedysi keď som mala prvé tak mi prišlo aj vyrozumenie že mi rodičák schválili, tak som bola prekvapená že tento krát nič neprišlo.
@rhodesian Ja som pri oboch deťoch dostala len vyrozumenie o priznaní materskej a v akej výške. Ohľadom rodičáku nič neprišlo. Mám deti 5 a 1r.
Mne stále chodilo keď tak vychádzal dátum v piatok 13teho no dnes nič neprišlo

Baby mne pipla pn dnes slsp TN keby niečo 🙂