Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@jaruska_12 myslim ze problém má vub, lebo aj na fb nemali len ti co majú vub
@iwuska10 ja mám slsp a tiež ešte nič
Teraz nabehol rodicak VUB, Bratislava
VÚB Košice stále nič
@iwuska10 Malacky, TB, už doobeda. Takže asi tvoja banka nejako štrajkuje.
@srdeenko19 ano ano,ako som písala.mne pili pred chvíľou
Dobry den. Poprosim info kedy chodí rodicovský šekom ( nepotrebujem pre seba) Dakujem za odpovede
@tomichaela od 18.
Pekný večer mamičky, chcem sa opýtať či niekto teraz išiel na úrad práce sa hlásiť ako nezamestnana keďže nemám kde dat dieta do septembra kým pôjde do škôlky keďže 3 roky ma v maji musím zostatat doma.ako je to teraz dostanem podporu alebo nie. Ďakujem za odpovede.
@maja1590 nie nedostanete nič.... Iba pridavok na dieta. Alebo ked ste v hmotnej nudzi vtedy to treba vydokladovat mate narok na socialne davky....inak matka s 3r nič nedostane okrem pridavku. Zažila som to dcerku mi vzali do škôlky až keď mala 5r. Dovtedy som nemala normalnu pracu iba brigady. Cele zle vymyslene a škôlky nemaju kapacity
@nika2212 ak mala pracu tak ma narok na podporu. Nepiste jej blbosti
Dobrý deň chcela by som sa spýtať je reálne dať dieťa do škôlky skôr ako v septembri? Ďakujem krásne
@zemiakovysalat piše ze je nezamestnana
@maja1590 toto si prestuduj, a dohodni sa zamestnavatelom na cerpanie dovolenky. A potom más narok na 6 mesacnu podporu, pritom mozes absolvovat kurzy. A ak si vycerpala podporu je vhodne sa nahlasit ako osoba starajuca o diata do 6 rokov budu zateba platit zdravotku
https://www.relia.sk/Article.aspx?ID=231
@zemiakovysalat prosím tá aké kurzy si môžem spraviť keď som na urade práce?
@monika07142019 vzdy tam boli aj maserske, uctovnictvo, pedikura a podobne. Opytaj sa od uradnicky ktorej ta priradia, je to platene z eu fondov.
Baby,tak kedy to zacne? 🤣🤣🤗
@monika07142019 Mozes,aj ja som 3.2 nastupila na opatrovatelsky kurz.
Ženy, keď som na rodičovskom tak mi úrad prace asi nepreplati opatrovateľský kurz co ? 😃
prisli uz?

VÚB Košice prosím mal niekto