Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@nika1 prave teraz bola tlacovka , ze budu preplacat kurzy aj pre zeny na materskej a aj pre zamestnanych . treba sa informovat ma upsvr.podmienka je ze kurz sa musi ukoncit do oktobra
@adamovaviktoria04 prosím ta aké kurzy? Tiež som ráno niečo počula len som poriadne nezachytila o co presne islo
@adamovaviktoria04 ta predvolebna kampan je fakt silná 😂😂
@lluciiiii ze vraj kazdy si moze vybrat kurz aky chce ,nie je tam potrebne vybrat si nieco s ich ponuky. treba podat ziadost na upsvr ze oni tam
aj pomozu s vypisanim takych ziadosti.Este tam
spominali ,ze preplacaju kurzy do 1200€ priblizne .Vola sa to ze NESTRAT PRACU, VZDELAVAJ SA .A je to urcene pre zamestnanych , SZCO a pre rodicov na materskej
@lulua777 kedy ti nabehli? Či mám ešte niečo čakať dnes,či nie
@mojeprvebabatko cca o 10.30 mne tak vždy chodia peniaze aj keď niekto posiela preto som pozerala čakám jednu platbu 🙂Vobec som nečakala rodicak dnes
@adamovaviktoria04 aha ďakujem ti
@adamovaviktoria04 ďakujem za info ☺️
ahojte dnes prišlo už niekomu ? či mam čakat až zajtra ?
ešte nič
Pridavky HC na účte...
@nika1 ale ano, pozri sem https://www.upsvr.gov.sk/sluzby-zamestnanosti/n...
Uni BY 💶💶💶
Prídavky aj PN na účte tatra banka PE
@zuzicka1451 a ty si asi prvá várka? 🙂
Zilina rodicak poštová banka
@jenny257 vraj bol nejaká novinka že vyplati ak je niekto RD, MD alebo aj zamestnana...
@nika_17 tehotenske ti chodi zo socialnej poistovne pridavky z uradu práce a socialných veci.
Ja dnes Tatra banka KE. Nemalo to byť 60€ na jedno dieťa ? Lebo mne prišlo 64€ a mám dvoch. Tak nechápem 🤷♀️
@janap76 málo to byť 60€ na jedno dieťa , teda aspoň ja som to tak pochopila
@tianna dlhodobym sledovanim 😀 viem napr.,ze okres PN a TN su prva varka,BA,SC zas druha
@zemiakovysalat Tak potom to bol tehotensky 😉

@jenny257 vďaka.. véd som si aj myslela ,ale pre istotu som sa ešte spýtala 🙂