Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@michaelamilan Miska ja mam slsp a este som nemala
Prešov TB prave nabehol
Presov slsp?
@chikita0000 Presne to je najhorsie taka situlácia a ja dnes ked pojdem po matersku som nutena vziat malu zo sebou a vonku sa vsetci čerti ženia
@milagrosss20 prešov nema ešte ani VUB aspoň ja nie
@stankaadam tak uvidím či se dneska zadaří 🙂 no jinak vážně klobouk dolů před mamičkama co jsou svobodné a žijí jen z rodičovského ... nechápu jak z toho můžou vůbec fungovat ... je to fakt zoufalé v této krajině ... :(
@luucciaa nefungujeme... ale zit musime 🙂
SLSP pezinok nič ,,,možno až zajtra 😒
@tristanianz vážně klobouk dolů!
Prešov VUB ma niekto?
@elina25 ja to poznam.obdivujem vsetky slobodne mamicky.jatp mam zasebou a nikdy som nedufala ze budem mat este rodinu,muza co sa postara svokra co pomoze.no splnilo sa mi to po 10 rokoch.
tatrabanka bb teraz
SLSP šala teraz nabehol
Slsp presov uz nabehol...
Zuno KNM niekto?
pridavky na Mbank uz nabehli🙂
Slsp Hlohovec, nabehol.
nabehol, slsp BA 2 o 10.50hod... 🙂
csob presov tiez uz na ucte
CSOB mne ešte nie ☹
Piešťany konečne tiež🙂
VUB BRATISLAVA nič
NZ Slsp nabehol o 10:00 🙂
Mali ste uz niekto matersku?
vub nic.
este vcera mám slsp ;)
BA 5 rodicovsky uz prisiel prave
BA 5 Zuno nabehol🙂

@elina25 to ano tazke je to aj prenas co mame aj muza nieto este co su mamicky same ale ja to poznam neboj.jefnu dceru mam 12rocnu s prvim manzelom a odisiel odnas ked mala dcera 2 rocky takze som bola sama nanu a bola som donutena odist aj do roboty a same sme boli 10 rokov a az teraz mam znovu muza a druhu 14 mesacnu dcerku.moj nazor ja by som takych chlapov strielala co nemaju zaujem