Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
traktor
13. júl 2012
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@chikita0000 Presne to je najhorsie taka situlácia a ja dnes ked pojdem po matersku som nutena vziat malu zo sebou a vonku sa vsetci čerti ženia
@stankaadam tak uvidím či se dneska zadaří 🙂 no jinak vážně klobouk dolů před mamičkama co jsou svobodné a žijí jen z rodičovského ... nechápu jak z toho můžou vůbec fungovat ... je to fakt zoufalé v této krajině ... :(
@elina25 ja to poznam.obdivujem vsetky slobodne mamicky.jatp mam zasebou a nikdy som nedufala ze budem mat este rodinu,muza co sa postara svokra co pomoze.no splnilo sa mi to po 10 rokoch.

@elina25 to ano tazke je to aj prenas co mame aj muza nieto este co su mamicky same ale ja to poznam neboj.jefnu dceru mam 12rocnu s prvim manzelom a odisiel odnas ked mala dcera 2 rocky takze som bola sama nanu a bola som donutena odist aj do roboty a same sme boli 10 rokov a az teraz mam znovu muza a druhu 14 mesacnu dcerku.moj nazor ja by som takych chlapov strielala co nemaju zaujem