Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@tomasko27 edit...práve prišli. Ale aj tak ešte nikdy sa nestalo, aby sa pripísali poobede. (Fio)
@veronikastrickova
Automaticky bolo napísané v jednom článku.
Mám 3tie dieťa a napr. od jeho narodenia som ani len 1 papier nemusela zanášať na úrady, lebo aj prídavky atď... Všetko išlo automaticky, keďže si to už posielajú medzi sebou (pôrodnica/matrika/DR/úrady..) 🤷♀️
Nemám rada takéto chytania za slovíčka ale musela som to uviesť na pravú mieru.
@denuska23 nie to urcite nie, mam doma 3rocnu dceru a musela som o vsetko normalne ziadat, nic nieje automaticke.
Len teda kocikovne posielaju "automaticky".
@veronikastrickova Áno máte 3 ročnú, ale zákony sa menili minulý rok.
@denuska23 ale nie to, ze treba podat ZIADOST.
Nakoniec to schválili ten vyšší RP už od 1.8.2023 takže asi v septembri môžeme očakávať vyšší 😊
Dobry den. Dievcata muyslite , ze zajtra by uz mohol byt rodicak na ucte. Mam VUB. Ďakujem.
@bublinka345 skor 14teho by mali mat splatnost, ak by odoslali skor, podari sa ale skor stredu
@www_vfmoda_sk Ďakujem pekne za info. Krasny deň.
@bublinka345 Nemyslím si. Tipujem že 14-15 začne nabiehať.
este sa tusim nestalo, aby rodicak prisiel skor ako 14-15, ak to nevychadza na vikend. 15eho je stvrtok, pride podla mna vtedy
@zuzuliennka1 mne reálne sa stalo že prišiel už 12teho ale to bolo minuly rok niekedy
Pridavky na ucte sv prima banka
Bratislava slsp na účte
Rodicak a pridavky na ucte. PO, SLSP
Prídavky na účte okr.Gelnica Poštová banka
To tak skoro? Ja som myslela ze az zajtra prva varka 🙂
Teraz Tatrabanka Bratislava priezvisko na M. Rodinne aj rodičak pipol 10:03
Senec, RP na účte.
Prešov Unikredit mám.
Okr.galanta, slsp, rodič.+ pridavky na učte
Ds nabehlo rodičovský+prídavky, poštová banka
RK, CSOB pridavky na ucte
TT na učte dnes....prekvapivo
Košice slps prídavky na ucte
Raiffeisen PB na účte,☺️
RS prídavky +rodičovský na účte, slsp
Nr Vub rodicak

@misinka0611 😂😂😂 len tam treba napisat s cervenym ze pride viac eur 🔴🔴🔴vo februarii 2024🔴🔴🔴🤔🤯